Σε καταστολή ακόμα ο ένας φοιτητής από το μαγκάλι στη Λάρισα

Χαμόγελα αισιοδοξίας για την υγεία των άλλων δύο

Σε καταστολή ακόμα ο ένας φοιτητής από το μαγκάλι στη Λάρισα

Στο πλευρό των τριών φοιτητών που παραλίγο να χάσουν τη ζωή τους από το μαγκάλι στη Λάρισα είναι οι γονείς, οι φίλοι και οι συγγενείς τους, οι οποίοι συνεχίζουν να νοσηλεύονται σε νοσοκομεία πόλης.

Το Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία, ο 23χρονος φοιτητής από την Αθήνα «παραμένει κλινικά σε σταθερή κατάσταση και υπό καταστολή με συνεχή υποστήριξη των ζωτικών του λειτουργιών. Σήμερα, από την ιατρική ομάδα της ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου διενεργήθηκε διαδερμική τραχειοστομία ώστε να καταστεί δυνατή η σταδιακή μείωση των επιπέδων καταστολής και ο έλεγχος της αναπνευστικής λειτουργίας. Στόχος είναι η προοδευτική αποδέσμευση από τον μηχανικό αερισμό με συνθήκες μέγιστης δυνατής ασφάλειας για τον ασθενή».

Εντωμεταξύ, τα καλύτερα είναι νέα για τους άλλους δύο φοιτητές που νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Ο φοιτητής από τα Γιάννενα έχει μεταφερθεί και νοσηλεύεται στην πνευμονολογική κλινική και δεν αποκλείεται και αύριο να πάρει εξιτήριο, ενώ ο φοιτητής από την Κρήτη και συγκάτοικος του αδικοχαμένου Σάββα Παπαδόπουλου, παραμένει στην εντατική αποσωληνωμένος είναι σε σταθερή βελτίωση, είναι αιμοδυναμικά σταθερός και έχει καλή επικοινωνία με το περιβάλλον.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top