Αποκλειστικό: Το «παλάτι» του ζεύγους Τσοχατζόπουλου έγινε... φάντασμα!

Εικόνες καταστροφής και εγκατάλειψης - Σκουριά, υγρασία και χώματα

Αποκλειστικό: Το «παλάτι» του ζεύγους Τσοχατζόπουλου έγινε... φάντασμα!

Χώματα, υγρασία και σκουριά μαρτυρούν την εγκατάλειψη στην άλλοτε πολυτελέστατη βίλα του ζεύγους Τσοχατζοπούλου, που τώρα δήμευσε το Δημόσιο…

Όπως θα δείτε στο αποκλειστικό βίντεο του Star το τελευταίας τεχνολογίας μηχανικό συγκρότημα παροχής θέρμανσης, που υπάρχει στην ταράτσα έχει καταστραφεί, όπως έχει καταστραφεί και σχεδόν όλο το εξωτερικό μέρος του «παλατιού».

Την ημέρα της έντονης βροχόπτωσης, τα νερά κατέβαιναν χείμαρρος από τη σκάλα, όπως μπορείτε να δείτε στα πλάνα του Βαγγέλη Γκούμα, ενώ τα φυτά αξίας… 4.000 ευρώ έχουν διαλυθεί.

Στα πλάνα μπορείτε να δείτε ότι το κτίριο, για το οποίο χρειάστηκαν 710.000 ευρώ μόνο για ανακαίνιση, είναι εγκαταλελειμμένο και έχουν κόψει τις παροχές ρεύματος και φυσικού αερίου.

Oι λεπτομέρειες στο σπίτι της Αρεοπαγίτου έκαναν τη διάφορα. Ακόμα και η φρουτιέρα ήταν μεταλλική, ενώ η καφετιέρα ήταν ενσωματωμένη στον τοίχο. Τα χρήματα που είχαν ξοδευτεί ήταν άπειρα, όμως σήμερα το οίκημα μοιάζει με… αχούρι.

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες για τα ογκώδη ποσά που δαπανήθηκαν και τις υπερβολές που έγιναν από το ζεύγος Τσοχατζοπούλου στο βίντεο που ακολουθεί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top