Εξαρθρώθηκε σπείρα που είχε "ρημάξει" τράπεζες

Ένας προσπάθησε να χρησιμοποιήσει χειροβομβίδα κατά την σύλληψη

Εξαρθρώθηκε σπείρα που είχε "ρημάξει" τράπεζες

Τρία άτομα, μέλη εγκληματικής οργάνωσης, που διέπραττε ληστείες σε τράπεζες και δημόσιους οργανισμούς, συνέλαβαν οι Αρχές.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. σε μία περίπτωση είχαν πυροβολήσει και τραυματίσει την Διευθύντρια τραπεζικού υποκαταστήματος, ενώ το σύνολο των αφαιρεθέντων χρημάτων υπερβαίνει τις 200.000 ευρώ.

Οι συλληφθέντες είναι 57, 39 και 38 ετών και σύμφωνα με το δελτίο τύπου της αστυνομίας ο 57χρονος και ο 39χρονος είχαν διαπράξει ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στη Λεωφ. Θηβών στο Περιστέρι με την απειλή περίστροφου και χειροβομβίδας, ενώ ο 38χρονος συνεργός τους παρέμενε εξωτερικά επιτηρώντας το χώρο.

Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας εντόπισαν τους δράστες και μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση τους συνέλαβαν. Ο 57χρονος κατά τη στιγμή της σύλληψης προσπάθησε να χρησιμοποιήσει την χειροβομβίδα.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι παραπάνω δράστες, μαζί με τουλάχιστον άλλους τρεις άγνωστους συνεργούς τους, είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα, η οποία διέπραττε ένοπλες ληστείες σε βάρος υποκαταστημάτων τραπεζών και δημόσιων οργανισμών σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Σε μία περίπτωση είχαν πυροβολήσει και τραυματίσει την Διευθύντρια τραπεζικού υποκαταστήματος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top