«Καλό ταξίδι παλικάρι μου» - «Καλό παράδεισο» Σάββα!

Σπαρακτικό το τελευταίο αντίο των συμμαθητών του

«Καλό ταξίδι παλικάρι μου» - «Καλό παράδεισο» Σάββα!

«Το σχολείο μας θρηνεί. Χάσαμε το Σάββα, ο Γιώργος κινδυνεύει. Δυο παιδιά, δυο μαθητές μας που πριν λίγους μήνες ήταν μαζί μας. Που όποτε ερχόταν για διακοπές στα Χανιά από τη Λάρισα, αισθάνονταν την ανάγκη να μας επισκεφτούν στο σχολείο, που ήταν γι' αυτούς σημείο αναφοράς. Δυστυχώς ο Σάββας δε θα ξανάλθει. Θα περιμένουμε όμως το Γιώργο, που θα τα καταφέρει για να έλθει κοντά μας να τον αγκαλιάσουμε, να τον παρηγορήσουμε να τον στηρίξουμε. "Καλό παράδεισο" Σάββα αγόρι μας... Γιώργο μην αργήσεις να γυρίσεις. Σε περιμένουμε..... στο σχολειό μας!!!!!!!!!».

pa.jpg

Αυτά τα συγκινητικά λόγια έγραψαν παλιοί συμμαθητές του Σάββα Παπαδόπουλου και του Γιώργου Πορμπέσκου από το 1ο ΕΠΑΛ Χανίων.

[p.jpg

Η φωτογραφία, που επέλεξαν να βάλουν μαρτυρά και αυτή πόσο… αχώριστοι ήταν. Στα εύκολα και στα δύσκολα, που παρά το νεαρό της ηλικίας τους είναι πολλά.

Ο ένας «έφυγε» και ο άλλος νοσηλεύεται -ευτυχώς- εκτός κινδύνου. Ο πόνος είναι μεγάλος και όπως δείχνουν τα μηνύματα των συμμαθητών αλλά και αγνώστων, η οργή έχει ξεχειλίσει…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top