Αν είναι δυνατόν: Την χτύπησε λεωφορείο και αυτή κοίταζε αν χάλασε το κινητό της

Οι οδηγοί του ΟΑΣΘ πάντως λένε ότι περνάνε ένα 8ωρο μαρτύριο

Αν είναι δυνατόν: Την χτύπησε λεωφορείο και αυτή κοίταζε αν χάλασε το κινητό της

​Λεωφορείο της γραμμής 21 στη Θεσσαλονίκη, παρέσυρε πριν από λίγη ώρα γυναίκα, ρίχνοντας την στο οδόστρωμα, χωρίς ευτυχώς η γυναίκα να τραυματιστεί σοβαρά.

Το περιστατικό έγινε όταν το λεωφορείο, με χαμηλή ταχύτητα, έστριβε από την οδό Εγνατία προς την Αριστοτέλους, με την γυναίκα να διασχίζει τον δρόμο χωρίς να κοιτάζει αν έρχεται κάποιο διερχόμενο όχημα.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν πως η γυναίκα σηκώθηκε και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να ανοίξε�� την τσάντα της και να δει αν χάλασε το κινητό της.

Η ίδια είχε κάποιες αμυχές στα χέρια και δεν ήθελε καν να περιμένει ασθενοφόρο ή την τροχαία. Ο οδηγός του αστικού, κράτησε τα στοιχεία της και ειδοποίησε την τροχαία η οποία απλά κατέγραψε το περιστατικό.

Οι οδηγοί του ΟΑΣΘ πάντως λένε ότι περνάνε ένα 8ωρο μαρτύριο, καθώς τέτοια περιστατικά είναι καθημερινά, με τον κόσμο να διασχίζει τους δρόμους χωρίς να προσέχει.

“Πριν από 3 χρόνια, μια γυναίκα κατεβαίνοντας από το λεωφορείο, έπεσε και στραμπούλιξε το πόδι της και μου έκανε αγωγή ζητώντας μου 98.000 ευρώ”, είπε ο οδηγός του λεωφορείου που χτύπησε σήμερα την γυναίκα. “Αθωώθηκα φυσικά, αλλά μόνο εγώ ξέρω τι τράβηξα. Σε 3 δικαστήρια πήγα για αυτήν την υπόθεση”.

*H φωτογραφία είναι από το σημερινό περιστατικό


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top