Λάρισα: Με ένα μεγάλο «γιατί» τίμησαν τους αδικοχαμένους φοιτητές!

Όλη η Ελλάδα πενθεί-Σιωπηρή διαμαρτυρία

Όλη η Ελλάδα πενθεί από την περασμένη Πέμπτη και τ��ν άδικο χαμό των δυο φοιτητών από τη Λάρισα στην προσπάθειά τους να ζεσταθούν με ένα αυτοσχέδιο μαγκάλι!

foitites-nekroi-larisa-keria-1-470.jpg
Έτσι το απόγευμα της Κυριακής, εκατοντάδες Λαρισαίοι συμμετείχαν σε σιωπηρή διαμαρτυρία!

foitites-nekroi-larisa-keria-3-470.jpg
Όλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των Ενεργών Πολιτών της πόλης, στη μνήμη των δυο φοιτητών του ΤΕΙ που έχασαν τη ζωή τους.

foitites-nekroi-larisa-keria-4-470.jpg
Οι πολίτες, στάθηκαν επί ώρα σιωπηλοί στην Κεντρική Πλατεία, κρατώντας αναμμένα κεριά υπό τους ήχους διακριτικής μουσικής που έπαιζε νεανικό συγκρότημα, απο��αιρετώντας έτσι τους δύο άτυχους νέους, η απώλεια των οποίων συγκλόνισε την πόλη, και στέλνοντας μήνυμα διαμαρτυρίας προς την πολιτεία: «Δεν είναι τραγωδία-Είναι δολοφονία».

foitites-nekroi-larisa-keria-5-470.jpg
Ακόμη και στην Αθήνα, στο Σύνταγμα, πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να αφήσουν ένα κερί στη μνήμη των φοιτητών... Συμμετείχαν εκπαιδευτικοί, μαθητές και φοιτητές, αλλά και τα μουσικά σχολεία της Αττικής.

images_watchit_gr.jpg
tyujtwy.jpg
tywjyjjl.jpg
Μάχη για να ζήσει δίνει ακόμη ο τρίτος φοιτητής, ενώ καλύτερα οι άλλοι δυο

Καλύτερα στην υγεία τους είναι οι άλλοι δυο φοιτητές, οι οποίοι βγήκαν από την εντατική και ο ένας αναμένεται να πάρει εξιτήριο την Τρίτη ή την Τετάρτη.

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο φοιτητής από την Αθήνα, όπου σύμφωνα με τους γιατρούς, δεν παρουσιάζει κάποια εγκεφαλική βελτίωση, ενώ για δεύτερη φορά προσπάθησαν να τον ξυπνήσουν ανεπιτυχώς...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top