Αποσωληνώθηκε ο ένας φοιτητής, βγήκε από την εντατική ο δεύτερος

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο φοιτητής από την Αθήνα

Αποσωληνώθηκε ο ένας φοιτητής, βγήκε από την εντατική ο δεύτερος

Καλύτερα είναι τα νέα για την υγεία των δύο εκ των τριών φοιτητών που εισέπνευσαν μονοξείδιο του άνθρακα από το αυτοσχέδιο φονικό μαγκάλι που άναψαν για να ζεσταθούν στη Λάρισα.

Ο 23χρονος φοιτητής από τα Γιάννενα, ο οποίος παρουσίασε από το Σάββατο βελτίωση και μίλησε με τους οικείους του όπως σας γράψαμε και νωρίτερα, πήρε εξιτήριο από την Εντατική και θα νοσηλεύεται στην Πενυμονολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου. Ωστόσο, δεν γνωρίζει ακόμη την τραγική κατάληξη που είχαν οι δύο φίλοι του, ενώ τον παρακολουθούν συνεχώς ψυχολόγοι.

Σημαντική βελτίωση παρουσιάζει και η κατάσταση της υγείας του σπουδαστή από τα Χανιά, του συγκάτοικου και φίλου του Σάββα Παπαδόπουλου που βρήκε τραγικό θάνατο. Ο νεαρός αφυπνίστηκε αφού αποσωληνώθηκε αλλά εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Στο μεταξύ, σταθερή και ελεγχόμενη παραμένει η κατάσταση του τρίτου φοιτητή από την Αθήνα που νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και παραμένει διασωληνωμένος.

foitites-keria-612x300.jpg

Την ίδια ώρα, με αφορμή την ανείπωτη τραγωδία οι ενεργοί πολίτες της Λάρισας καλούν το απόγευμα όλους τους πολίτες να πάρουν μέρος σε πορεία διαμαρτυρίας με αναμμένα κεριά που θα πραγματοποιηθεί στις 19.30 στο κέντρο της πόλης.




Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top