Εξιτήριο για έναν από τους διασωληνωμένους φοιτητές. Κρίσιμες ώρες για τους άλλους δύο

Θρήνος σε όλη την Ελλάδα για την ανείπωτη τραγωδία στη Λάρισα

Εξιτήριο για έναν από τους διασωληνωμένους φοιτητές. Κρίσιμες ώρες για τους άλλους δύο

Καλύτερα είναι στην υγεία του ο ένας από τους φοιτητές της ανείπωτης τραγωδίας στη Λάρισα. Ο 23χρονος φοιτητής από τα Γιάννενα που νοσηλεύονταν με οξυγόνο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να λάβει εξιτήριο εντός της ημέρας.

Άνοιξε τα μάτια του ο φοιτητής από τα Χανιά

Όσον αφορά στον 21χρονο φοιτητή από τα Χανιά, του παιδικού φίλου και συγκάτοικου του αδικοχαμένου Σάββα Παπαδόπουλου, άνοιξε τα μάτια του και εμφάνισε σημάδια κίνησης.

020313092037_7972.jpg

Αγωνία για τον φοιτητή από την Αθήνα

Ωστόσο, κρίσιμο είναι αυτό το εικοσιτετράωρο και για τον φοιτητή από την Αθήνα που νοσηλεύεται στη Mονάδα Eντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.Ο νεαρός είναι διασωληνωμένος, ενώ έχουν αποκατασταθεί όλες οι λειτουργίες του (πνεύμονες, νεφροί κλπ.). Ωστόσο, δεν έχουν γίνει ακόμη εξετάσεις για να φανεί η κα��άσταση του εγκεφάλου. Σήμερα θα γίνει η πρώτη προσπάθεια για αφύπνιση του.

Στο πλευρό των φοιτητών βρίσκονται οι γονείς τους, στους οποίους έχουν παρασχεθεί όλες οι βοήθειες από πλευράς νοσοκομείων ώστε να διευκολυνθεί η διαμονή τους στη Λάρισα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top