Κλαίει όλη η Ελλάδα: Φίλοι από το νηπιαγωγείο τα δύο παιδιά που νοίκιαζαν το σπίτι στη Λάρισα

Ο Σάββας «έφυγε» και ο Γιώργος χαροπαλεύει στην Εντατική-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Κλαίει όλη η Ελλάδα: Φίλοι από το νηπιαγωγείο τα δύο παιδιά που νοίκιαζαν το σπίτι στη Λάρισα

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη στη Λάρισα. Όλη η Ελλάδα κλαίει για την ανείπωτη τραγωδία. Πέντε φίλοι χωρίστηκαν εντελώς ξαφνικά και πολύ άδικα. Δεν είχαν λεφτά για θέρμανση και το μονοξείδιο του άνθρακα που εισέπνευσαν από το αυτοσχέδιο μαγκάλι που άναψαν στοίχισε τη ζωή στον 21χρονο Νίκο Πολυχρόνη και στον 20χρονο Σάββα Παπαδόπουλο και έστειλε στην Εντατική τον Αλέξανδρο Παππά, τον Γιώργο Πορμπέσκου και τον Λευτέρη Κλίνη.
paidia 4.jpg
φωτο: Νίκος και Σάββας

Ήταν όλοι τους μια παρέα. Φίλοι «στα δύσκολα και στα εύκολα». Συμφοιτητές στο ΤΕΙ Λάρισας. Μοίραζαν τις οικονομίες τους. «Όποιος είχε έστω και λίγα χρήματα τότε τσόνταρε τον άλλον…».

paidia 3.jpg
φωτο: Νίκος Παππάς

Ο Σάββας και ο Γιώργος συγκατοικούσαν στο σπίτι όπου συνέβη η τραγωδία. Ήταν παιδικοί φίλοι από τα Χανιά. Μεγάλωσαν μαζί.


paidi;a 5.jpg

φωτο: Σάββας και Γιώργος

"Η κρίση τους σκότωσε" λέει η σπιτονοικοκυρά

«Ήταν τόσο καλά παιδιά, ευγενικοί. Δυστυχώς το ένα πέθανε και το άλλο είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Έχουμε καταρρεύσει από αυτό που έχει συμβεί» δήλωσε η σπιτονοικοκυρά τους και πρόσθεσε: «Για όλα φταίει η κρίση, αυτή τους σκότωσε!».

Το άλλο παιδί που έφυγε από τη ζωή, ο Νίκος Πολυχρόνης (αριστερά στην φωτο) καταγόταν από την Χαλκίδα. Αφήνει πίσω του μια δεκαπεντάχρονη αδελφή και έναν μικρότερο αδελφό ο οποίος είναι φαντάρος στη Σπάρτη. «Ήταν ένα παιδί διαμάντι» λένε οι φίλοι του. «Ήρεμος και καλός μαθ��τής».
paidi;a 1.jpg

«Έφυγαν νωρίς» λένε όλοι. «Αυτά τα παλικάρια ήταν σαν τα κρύα τα νερά…»

paidia 2.jpg


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top