Εκτός κινδύνου ο ένας από τους τρεις φοιτητές στη Λάρισα-Στη ΜΕΘ οι άλλοι δυο

Το μονοξείδιο του άνθρακα σκότωσε τους φίλους τους

Εκτός κινδύνου ο ένας από τους τρεις φοιτητές στη Λάρισα-Στη ΜΕΘ οι άλλοι δυο

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται διασωληνομένος ο νεαρός φοιτητής από τα Χανιά ο οποίος μαζί με τέσσερις ακόμα συμφοιτητές του στα ΤΕΙ Λάρισας, βρίσκονταν στην μονοκατοικία σε συνοικία της Φιλιππούπολης στη Λάρισα, όπου στην προσπάθειά τους να ζεσταθούν με ένα μαγκάλι έζησαν τον εφιάλτη!

Ο τραγικός απολογισμός ήταν ο θάνατος ενός 22χρονου φοιτητή από τα Χανιά και ενός 21χρονου από τη Χαλκίδα.

Σύμφωνα με την ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, όπου νοσηλεύεται ο φοιτητής από τα Χανιά, επιβεβαιώθηκε ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο, αλλά όπως αναφέρουν οι θεράποντες γιατροί, οι κλινικές και εργαστηριακές εξετάσεις που θα γίνουν θα καταδείξουν αν έχουν υπάρξει εγκεφαλικές βλάβες, λόγω της ελλιπούς οξυγόνωσης των ιστών.

Και οι δύο ακόμα νεαροί φοιτητές από τα Ιωάννινα και την Αθήνα, νοσηλεύονται επίσης διασωληνομένοι ενώ συγκλονιστικά είναι τα ευρήματα του ιατροδικαστή για τα αίτια του θανάτου των δύο φοιτητών.

Πιο συγκεκριμένα, ο ιατροδικαστής Χρήστος Κραβαρίτης αποκάλυψε μέσα από τηλεοπτικές του δηλώσεις ότι τους σκότωσε το μονοξείδιο του άνθρακα από την φωτιά, ενώ τα πρώτα ευρήματα καταδεικνύουν ότι οι φοιτητές είχαν καταναλώσει αλκοόλ.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο ιατροδικαστής, οι πέντε νέοι είχαν ανάψει αυτοσχέδια ψησταριά σε κλειστό μικρό χώρο προκειμένου να ψήσουν κρέατα, και στη συνέχεια άφησαν την εστία αναμμένη για να ζεσταθούν, όμως τους πήρε ο ύπνος.

Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση του ΤΕΙ, διερευνά την οικονομική κατάσταση συνολικά στον φοιτητικό πληθυσμό της πόλης, ώστε να παρέμβει υποστηρικτικά, όπου κριθεί αναγκαίο, ενώ στο Ίδρυμα κηρύχθηκε για σήμερα ημέρα πένθους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top