Παιδιά φτωχών οικογενειών οι αδικοχαμένοι σπουδαστές: Δεν είχαν λεφτά για θέρμανση

Στην εντατική οι άλλοι τρείς φοιτητές-Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες

Σε κωματώδη κατάσταση και διασωληνωμένοι στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας νοσηλεύονται οι δύο φοιτητές του ΤΕΙ ενώ ο τρίτος φοιτητής δεν είναι διασωληνωμένος και νοσηλεύεται στην αντίστοιχη μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου.

Στο πλευρό τους οι γονείς τους αλλά και καθηγητές και συμφοιτητές τους που συγκλονισμένοι από την τραγική είδηση έσπευσαν να ενημερωθούν για την κατάστασή τους.

Εντωμεταξύ η διοίκηση του ΤΕΙ Λάρισας σε ένδειξη πένθους αποφάσισε να αναστείλει την λειτουργία του ενώ παράλληλα αποφάσισε να ενισχύσει οικονομικά τις οικογένειες των δύο αδικοχαμένων νεαρών.

Παιδιά φτωχών οικογενειών

Οι φοιτητές που έγιναν άθελά τους πρωταγωνιστές του τραγικού συμβάντος τα «έβγαζαν» πολύ δύσκολα πέρα. Δεν είχαν λεφτά για θέρμανση και για τον λόγο αυτό οδηγήθηκαν στην απόφαση να βάλουν το μαγκάνι στο εσωτερικό του σπιτιού.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες εδώ και μήνες ζεσταίνονταν με το μαγκάλι καθώς ο λογαριασμός του ρεύματος από το ηλεκτρικό σώμα που χρησιμοποιούσαν ήταν αυξημένος. Επίσης τα παιδιά δεν είχαν χρήματα ούτε για να αγοράσουν φυάλη υγραερίου.

Η παρέα των αγοριών για να κάνουν οικονομία στη θέρμανση μαζεύονταν πότε στο σπίτι του ενός και πότε στο σπίτι του άλλου.

Ήταν παιδιά ανθρώπων που τα έβγαζαν πολύ δύσκολα πέρα και έκαναν ό, τι μπορούσαν για να μην επιβαρύνουν τους γονείς τους.

Χαρακτηριστικό της οικονομικής κατάστασης των παιδιών είναι το γεγονός ότι στο σπίτι του ενός εκ των νοσηλευόμενων είχε διακοπεί η παροχή νερού αφού δεν είχε να το πληρώσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top