Νέο έγκλημα στη Φθιώτιδα: Τη φίμωσαν, την έδεσαν, τη βασάνισαν και τη σκότωσαν!

Οι κάτοικοι φοβούνται για σπείρα δολοφόνων-Χρησιμοποιούν τον ίδιο τρόπο

Νέο έγκλημα στη Φθιώτιδα: Τη φίμωσαν, την έδεσαν, τη βασάνισαν και τη σκότωσαν!

​Τα ξημερώματα της Κυριακής στη Τραγάνα, σήμερα στο Μώλο. Και αυτή τη φορά στόχος ηλικιωμένη που έμενε μόνη της!

Η άτυχη 78χρονη δεν έδωσε σήμερα σημεία ζωής και οι γείτονες ανησύχησαν. Αφού χτύπησαν και ξαναχτύπησαν και απάντηση δεν πήραν, το μεσημέρι φώναξαν την αστυνομία.

Η γριούλα βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της δεμένη πισθάγκωνα με ένα κομμάτι πανί. Στο στόμα της είχαν βάλει χαρτοπετσέτες και το είχαν δέσει επίσης με πανί. Το χειρότερο όμως είναι ότι η άτυχη γριούλα είχε χτυπηθεί άσχημα στο πρόσωπο και σε όλο της το σώμα.

Οι δράστες μπήκαν παραβιάζοντας το ξύλινο παράθυρο. Το σπίτι φυσικά ήταν άνω κάτω και κανείς ακόμα δεν ξέρει τι πήραν μαζί τους φεύγοντας οι ληστές - δολοφόνοι.

Μαρτυρία κατοίκου του Μώλου κάνει λόγο για ένα Ford monteo μαυρο με ξένες πινακίδες, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα και ήταν κοντά στο σπίτι της άτυχης γιαγιάς χθες το μεσημέρι.

Η τοπική κοινωνία στο Μώλο Φθιώτιδας είναι συγκλονισμένη και τρομοκρατιμένοι, ενώ οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι πρέπει να είναι οι ίδιοι αδίστακτοι κακοποιοί, που σκότωσαν τα ξημερώματα της Κυριακής την ηλικιωμένη στη Τραγάνα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top