Επεισόδια αντιεξουσιαστών-χρυσαυγιτών στην Πάρο

Αιχμηρή ανακοίνωση Χρ. Αυγής: Οι κότες οι λιράτες ήρθαν συνοδεία αστυνομικών!

Επεισόδια αντιεξουσιαστών-χρυσαυγιτών στην Πάρο

Θερμά επεισόδια πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ στην Πάρο όταν αντιεξουσιαστές κινήθηκαν εναντίον χρυσαυγιτών που πραγματοποιούσαν εκδήλωση σε ταβέρνα της περιοχής.

Το κλίμα μύριζε μπαρούτι εδώ και μέρες καθώς η Χρυσή Αυγή είχε προγραμματίσει για την Πέμπτη το βράδυ την κοπή της πίτας, ενώ οι αντιεξουσιαστές αντίστοιχα αντιφασιστική συγκέντρωση.

Στο νησί, μάλιστα, είχαν μεταβεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις από τη Σύρο και την Αθήνα.

Η κατάσταση εντάθηκε όταν οι διαδηλωτές προσπάθησαν να πλησιάσουν την ταβέρνα όπου γινόταν εκδήλωση της Χρυσής Αυγής και η αστυνομία έκανε χρήση χημικών για να τους απομακρύνει. Αν και διαδηλωτές και χρυσαυγίτες δεν ήρθαν σε επαφή, υπήρξαν διαδηλωτές που τραυματίστηκαν ελαφρά.

Η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αποκαλεί τους αντιεξουσιαστές «κότες λιράτες» που κινήθηκαν εναντίον τους ενώ συνοδεύονταν από την αστυνομία!

«Η αστυνομία ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ τους έφερε συνοδεία μέχρι την αίθουσα της εκδήλωσης κι έτσι οι γνωστές... λιράτες κότες πήραν θάρρος. Η απόπειρά τους να διαλύσουν την συνδιάσκεψη της Χρυσής Αυγής όμως απέτυχε παταγωδώς. Και μόνο στη θέα των Συναγωνιστών, οι παρακρατικοί διαλύθηκαν "πετώντας" και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες τρέχουν ακόμα με κατεύθυνση προς τη θάλασσα» αναφέρει η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής, η οποία προαναγγέλλει μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top