Αυτός είναι ο 20χρονος που μαχαίρωνε όποιον Πακιστανό έβρισκε μπροστά του!

Οι φωτογραφίες του δόθηκαν στη δημοσιότητα

Αυτός είναι ο 20χρονος που μαχαίρωνε όποιον Πακιστανό έβρισκε μπροστά του!

Αυτός είναι ο 20χρονος που σκόρπιζε τον τρόμο σε όποιον αλλοδαπό έβρισκε μπροστά του.

Πρόκειται για τον ΚΟΝΤΟΜΟΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ του Αλκιβιάδη και της Δήμητρας, που γεννήθηκε το 1993, στο Μαρούσι Αττικής.
01032013kontomous2.jpg
Ο 20χρονος τον Σεπτέμβρη του 2012 μαζί με συνεργούς του, που αναζητούνται, μπήκαν μέσα σε ένα κουρείο Πακιστανού στη Μεταμόρφωση Αττικής, πέταξαν πέτρες, καπνογόνα και μολότοφ , με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς!

Μαχαίρωσαν ακόμα και τον πελάτη του κουρείου, έναν οδηγό ταξί, που είχε σταματήσει για να κουρευτεί. Ο οδηγός ταξί προσπάθησε να τους σταματήσει στην επίθεση που έκαναν στον Πακιστανό και εκείνοι δε δίστασαν να τον μαχαιρώσουν!

Οι επιθέσεις τους όμως δεν σταμάτησαν εκεί, όπως σας γράψαμε και χθες, στις 22 Σεπτεμβρίου μαζί με δύο άλλους άγνωστους προς το παρόν δράστες επιτέθηκαν με μαχαίρι σε δύο Πακιστανούς σε στάση λεωφορείου στη Λεωφόρο Ηρακλείου στο Ηράκλειο Αττικής, τραυ��ατίζοντας σοβαρά τον έναν στη θωρακική χώρα και αφαιρώντας του χρήματα και προσωπικά αντικείμενα!

Τα στοιχεία του 20χρονου δόθηκαν στη δημοσιότητα μετά από εισαγγελική διάταξη.

Η δημοσίευση αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον πενταψήφιο τηλεφωνικό αριθμό 11414 (όλο το 24ωρο) για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top