Σπαράζει καρδιές η δραματική έκκληση μητέρας: "Αναζητώ δουλειά για να ταΐσω τα 8 παιδιά μου"

Η συγκίνηση του πρωθυπουργού:«Να φροντίσετε άμεσα το θέμα της πολύτεκνης μητέρας»

Σπαράζει καρδιές η δραματική έκκληση μητέρας: "Αναζητώ δουλειά για να ταΐσω τα 8 παιδιά μου"

Ραγίζει καρδιές η ιστορία της κα Χρυσούλας, μιας 47χρονης γυναίκας, που μαζί με τα οχτώ παιδιά της ζουν μέσα στη φτώχεια και την εξαθλίωση, εγκαταλειμμένοι από όλους και από όλα, ακόμα και από το κράτος!

Η κα Χρυσούλα ζει με την 16χρονη Μαρία, την 14χρονη Σταυρούλα, τον 12χρονο Γιώργο και τα υπόλοιπα τέσσερα παιδιά της σε ένα σπίτι στη Λάρισα, όχι μόνο χωρίς τον πατέρα των παιδιών της, ο οποίος επίσης τους έχει εγκαταλείψει, αλλά και χωρίς νερό καθώς η ΔΕΥΑΠ φρόντισε να τους το κόψει λόγω ανεξόφλητων λογαριασμών…120 ευρώ!

«Το ψυγείο είναι άδειο, ακόμα και τα παπούτσια των παιδιών είναι πολύ δύσκολο να τα αγοράσουμε…» υπογραμμίζει η μητέρα η οποία δεν μπορεί καλά καλά να πληρώσει ούτε το ενοίκιο του σπιτιού.

Η πολύτεκνη μητέρα είναι εδώ και έξι χρόνια άνεργη. Δουλεύει περιστασιακά καθαρίζοντας μαγαζιά και σπίτια στη Λάρισα αλλά λόγω της κρίσης δεν μπορεί να βρει μια σταθερή δουελιά! Για αυτό το λόγο κάνει έκκληση ακόμα και στον Πρωθυπουργό να την βοηθήσει! « Αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι να βρω δουλειά οπουδήποτε για να ταΐζω τα παιδιά μου. Κάθε μέρα για μένα είναι και ένας Γολγοθάς και μαζί και τα παιδιά μου που δεν φταίνε σε τίποτα. Παρακαλώ τους αρμόδιους του κράτους, τον πρωθυπουργό κ. Σαμαρά, ιδιώτες, συντοπίτες και μη, να ακούσουν την έκκληση μου. Πολλές φορές το τραπέζι μας είναι άδειο....» λέει.

Η συγκίνηση του πρωθυπουργού

«Να φροντίσετε άμεσα το θέμα της πολύτεκνης μητέρας», είπε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, στους συνεργάτες του μετά την δημοσιοποίηση και τις προεκτάσεις που πήρε η ιστορία της.

Αμέσως, δόθηκε εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες της Λάρισας, περιφέρεια, δήμο, εκκλησία για να τακτοποιήσουν το αίτημα.

Αυτά υποστήριξε στ�� «Αγιορείτικο Βήμα» η κα. Μεταξά, μέλος της κεντρικής επιτροπής της ΝΔ και τομεάρχης εθελοντισμού της γραμματείας γυναικών και υπεύθυνη γυναικών ανατολικής Αττικής που ήταν η πρώτη που ευαισθητοποιήθηκε από την έκκληση της μάνας.

Στη συνέχεια, με την πολύτεκνη μητέρα επικοινώνησε ο κ. Παπαστάμου, σύμβουλος του πρωθυπουργού, όπως δήλωσε η ίδια η κα. Ροκά και ζήτησε να ενημερωθεί αναλυτικά για τις ανάγκες της οικογένειας της.



Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top