Τραγικές σκηνές στην Λάρισα: Οι γονείς πήγαν να παραλάβουν τις σορούς των αδικοχαμένων φοιτητών

Μαρτυρία σοκ: «Πήραν τον μπαμπά του 19χρονου, αλλά δεν του είπαν ότι είναι νεκρός...»

Τραγικές σκηνές στην Λάρισα: Οι γονείς πήγαν να παραλάβουν τις σορούς των αδικοχαμένων φοιτητών

«Δίνουμε μάχη για να κρατήσουμε τα παιδιά στην ζωή», λέει για τους τρεις φοιτητές από την Αθήνα, τα Γιάννενα και τα Χανιά, ο διοικητής των δύο νοσοκομείων της Λάρισας, κ. Ηλίας Σκυλλάκος.

Τα τρία παιδιά, όπως σας είχαμε πει βρέθηκαν αναίσθητα στο πάτωμα της μονοκατοικίας της οδού Παπαζαχαρίου, δίπλα στα πτώματα των δύο συμφοιτητών τους, ηλικίας 19 και 22 ετών, οι οποίοι δεν άντεξαν τις αναθυμιάσεις από το αυτοσχέδιο μαγκάλι. Οι τρεις νοσηλεύονται στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού αλλά και του Γενικού Νοσοκομείου της Λάρισας σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο ένας είναι διασωληνωμένος, ενώ τον άλλον αναμένεται να προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν οι γιατροί εντός της ημέρας, για να δουν πως αντιδρά.

Τραγικές σκηνές στο νοσοκομείο Λάρισας

Στο πλευρό των τριών παιδιών βρίσκονται ήδη από αργά το βράδυ της Πέμπτης και οι γονείς τους και καλοί τους φίλοι από το ΤΕΙ, ενώ τραγικές φιγούρες είναι οι γονείς των δύο νεαρών που βρήκαν τραγικό θάνατο και ταξίδεψαν μέχρι την Λάρισα από την Χαλκίδα και την Κρήτη, για να παραλάβουν τις σορούς των άτυχων παιδιών.

Συγκλονίζει η μαρτυρία ενός φίλου του πατέρα του 19χρονου. Μιλώντας στο evianews είπε: «Ήταν χθες το απόγευμα όταν πήραν τηλέφωνο τον πατέρα από την Λάρισα. Όταν άκουσε την δυσάρεστη είδηση, πάγωσε και αμέσως έφυγε με το αυτοκίνητο του στην Θεσσαλική πόλη. Στο τηλεφώνημα του είπαν ότι ο γιος του νοσηλεύονταν σε σοβαρή κατάσταση. Όταν βρέθηκε όμως εκεί κατάλαβε πως ο γιος του ήταν ανάμεσα στα δύο νεκρά παιδιά…».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top