Με αλλοδαπούς δολοφόνους, βιαστές και κλέφτες σε ένα κελί-τεκέ ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος

Δύσκολες ώρες για τον πρώην Δήμαρχο Θεσσαλονίκης

​Από το άνετο σπίτι του στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης βρέθηκε σε ένα στενάχωρο, βρώμικο και μικρό κελί στα φυλακές Διαβατών παρέα με βαρυποινίτες, ο Βασίλης Παπαγεωργό��ουλος. Δολοφόνοι, βιαστές, κλέφτες και εγκληματίες πάσης φύσεως είναι οι νέοι «συγκάτοικοι» του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης, που ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πως τον καταδίκασαν σε ισόβια κάθειρξη!

Χωρίς να έχει στο πλευρό του την αγαπημένη σύντροφο του Ελένη Παπαγεωργοπούλου και με μόνη παρηγοριά τον συγκρατούμενο, συνεργάτη και πρώην γραμματέα του Δήμου Θεσσαλονίκης Μιχάλη Λεμούσια, ο «φτερωτός» γιατρός υποφέρει αφού εκτός από αφόρητη μοναξιά νιώθει και μεγάλη αδιαθεσία εξαιτίας κάποιων προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια.

Όπως επιβεβαίωσε σήμερα ο πρόεδρος σωφρονιστικών υπαλλήλων των φυλακών των Διαβατών Α.Φραγκούλης, ο κος Παπαγεωργόπουλος ζήτησε να αλλάξει κελί και να μεταφερθεί σε άλλο με μη καπνίζοντες. Το αίτημα εξετάστηκε από τους υπευθύνους των φυλακών και ο τέως δήμαρχος θα μεταφερθεί σε παρόμοιο κελί μη καπνιζόντων.

Ερωτώμενος για το πώς περνούν οι πλούσιοι στη φυλακή, ο κος Φραγκούλης τόνισε πως στα κελιά συμβαίνει ότι και στην κοινωνία, οι έχοντες και κατέχοντες δηλαδή μπορούν να περνούν πιο άνετα, αφού με τα χρήματα τους μπορούν να έχουν αυτά που θέλουν στο βαθμό που τους επιτρέπεται.

Την ίδια ώρα, στις φυλακές Νιγρίτας Σερρών οδηγήθηκε ο εκ των καταδικασθέντων σε ισόβια κάθειρξη για την υπόθεση της υπεξαίρεσης στο δήμο Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Σαξώνης, αν και αρχικά επρόκειτο κι αυτός α να πάει στα Διαβατά.

Αυτό κρίθηκε σκόπιμο καθώς η συνύπαρξη των τριών καταδικασθέντων στο ίδιο σωφρονιστικό κατάστημα εγκυμονεί κινδύνους για ενδεχόμενο επεισόδιο μεταξύ τους κατά τον προαυλισμό τους ή σε οποιαδήποτε άλλη συνάντησή τους μέσα στις φυλακές. Άλλωστε, πρόσφατο είναι το περιστατικό που σημειώθηκε ανάμεσα στον Π. Σαξώνη και τον Μ. Λεμούσια, όταν οι δύο άνδρες, κατά το στάδιο της προσωρινής τους κράτησης, πιάστηκαν στα «χέρια», με αποτέλεσμα να τους επιβληθούν πειθαρχικές ποινές όπως προβλέπονται από τον Σωφρονιστικό Κώδικα.

Βίντεο Κοινωνία ώρα mega

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top