Ιωάννινα: Ο «δημοσιογράφος» της ρήμαξε το σπίτι!

Της έκλεψε πράγματα αξίας 131.000 ευρώ

Ιωάννινα: Ο «δημοσιογράφος» της ρήμαξε το σπίτι!

​Ένας 38χρονος Αλβανός "δημοσιογράφος" νοίκιασε το σπίτι για να το ξαφρίσει!

Ο λόγος για έναν 38χρονο ο οποίος συνελήφθη, την Τετάρτη το πρωί στο Περιστέρι Αττικής, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένης κλοπής και απάτης.

Συγκεκριμένα στις 23 του μήνα, μια γυναίκα έκανε κατγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ιωαννίνων για κλοπή μεγάλης αξίας από το σπίτι της στα Ιωάννινα.

Μετά από έρευνα προέκυψε ότι δράστης της κλοπής είναι ο 38χρονος, ο οποίος και συνελήφθη βάσει εντάλματος σύλληψης που εκδόθηκε.

Αναλυτικότερα, ο 38χρονος δηλώνοντας ψευδή στοιχεία ταυτότητας και ισχυριζόμενος ότι εργάζεται ως δημοσιογράφος, αφού μίσθωσε μέρος του σπιτιού 45χρονης στα Ιωάννινα, στη συνέχεια εκμεταλλευόμενος ολιγοήμερη απουσία της, αφαίρεσε κατά το χρονικό διάστημα από 19 έως 21-02-2013, ηλεκτρικές συσκευές, κοσμήματα και είδη ρουχισμού, συνολικής αξίας 131.000 ευρώ!!!

Βέβαια μετά από έρευνα που έγινε στο σπίτι του δράστη στο Περιστέρι, βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των κλοπιμ��ίων, τα οποία αποδόθηκαν στην 45χρονη.

Επίσης, βρέθηκαν διάφορα άλλα αντικείμενα καθώς και λίρες και χρυσαφικά, τα οποία κατασχέθηκαν ως προϊόντα κλοπών, καθώς δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει τον τρόπο απόκτησης και κατοχής αυτών.

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top