Συνελήφθη 20χρονος Έλληνας για 4 επιθέσεις σε αλλοδαπούς!-Είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος

Μαχαίρωνε όποιον Πακιστανό έβρισκε μπροστά του

Συνελήφθη 20χρονος Έλληνας για 4 επιθέσεις σε αλλοδαπούς!-Είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος

Έναν 20χρονο Έλληνα μαζί με την συμμορία του συνέλαβε το καινούργιο Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και το αντίστοιχο Τμήμα Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής!

Σημειώνεται ότι τον Σεπτέμβρη του 2012 οι ρατσιστικές επιθέσεις εναντίον αλλοδαπών είχαν λάβει ανησυχητικές διαστάσεις.

Την Τετάρτη το απόγευμα, με ένταλμα σύλληψης, συνελήφθη ένας 20χρονος Έλληνας, ο οποίος συμμετείχε στις παραπάνω επιθέσεις και κατηγορείται, κατά περίπτωση, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία, εμπρησμό, βαριές σωματικές βλάβες, ληστεία και παραβάσεις σχετικές με τις εκρηκτικές ύλες.

Μαχαίρωνε όποιον αλλοδαπό έβρισκε μπροστά του

Οι επιθέσεις που είχε κάνει ήταν στο Ηράκλειο, στη Λυκόβρυση και στη Μεταμόρφωση Αττικής.

Η πρώτη επίθεση είχε γίνει στις 10 Σεπτεμβρίου, όταν ο 20χρονος μαζί με τους οκτώ συνεργούς του φέρονται να πέταξαν πέτρες, καπνογόνα και μολότοφ σε ένα κουρείο που διατηρούσε Πακιστανός στη Μεταμόρφωση Αττικής, με αποτέλεσμα να καταστρ��φεί ολοσχερώς.

Μάλιστα εκεί τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο σοβαρά και έναν ταξιτζή, ο οποίος κουρευόταν, τραυματίζοντας και έναν από τους υπαλλήλους.

Στις 22 Σεπτεμβρίου μαζί με δύο άλλους άγνωστους προς το παρόν δράστες επιτέθηκαν με μαχαίρι σε δύο πακιστανούς σε στάση λεωφορείου στη Λεωφόρο Ηρακλείου στο Ηράκλειο Αττικής, τραυματίζοντας σοβαρά τον έναν στη θωρακική χώρα και αφαιρώντας του χρήματα και προσωπικά αντικείμενα.

Την ίδια ημέρα περίπου μισή ώρα αργότερα στη Λυκόβρυση, ο 20χρονος βρισκόταν μαζί με άλλους δύο σε αυτοκίνητο και ανέκοψαν την πορεία μοτοσικλέτας, στην οποία επέβαιναν δύο πακιστανοί με αποτέλεσμα αυτή να ανατραπεί. Στην συνέχεια, αφαίρεσαν την μοτοσικλέτα, η οποία τελικά βρέθηκε στις 27-9-2012, ολοσχερώς καμένη στην περιοχή της Μεταμόρφωσης.

Ο 20χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό των υπολοίπων δραστών συνεχίζεται.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top