Η πρώτη νύχτα στην φυλακή για τον Β. Παπαγεωργόπουλο

Δεν ήθελε πολλά - πολλά με τους συγκρατούμενους του! Δείτε τι ζήτησε...

Πρώτη ανάρτηση: 28/02/2013 10:33

Με εννέα ακόμα κρατούμενους πέρασε την πρώτη νύχτα του στις φυλακές Διαβατών ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Β. Παπαγεωργόπουλος, ο οποίος καταδικάστηκε σε ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη νύχτα ήταν δύσκολη και ο κ. Παπαγεωργόπουλος δεν είχε ��αμία ιδιαίτερη μεταχείριση. Άλλωστε δεν θα μπορούσε, αφού οι συγκεκριμένες φυλακές «φιλοξενούν» 600 άτομα, τα οποία στοιβάζονται στην κυριολεξία στους θαλάμους, επομένως δεν έχει την πολυτέλεια να έχει το δικό του κελί.

09d9d5bcd7a5a3784b2441a883ddd242_XL.jpg

Στο ίδιο κελί βρίσκεται και ο κ. Λεμούσιας, ενώ ο κ. Π. Σαξώνης έχει οδηγηθεί στις φυλακές Νιγρήτας.

Ο κ. Παπαγεωργόπουλος δεν έχει ιδιαίτερη όρεξη για κουβέντες με τους συγκρατούμενους του, ενώ το πρώτο πράγμα που ζήτησε όταν έφθασε στις φυλακές ήταν να μάθει πως μπορεί να προμηθευτεί μία τηλεκάρτα για να επικοινωνεί με την σύζυγο του, η οποία χθες βράδυ τον επισκέφθηκε, φέρνοντάς του κάποια προσωπικά αντικείμενα.

Υπάρχει μία έκδηλη ανησυχία για το πώς θα αντιδράσει και το πώς θα διαχειριστεί ο κ Παπαγεωργόπουλος την κατάσταση, διότι δεν περίμενε σε καμία περίπτωση την συγκεκριμένη ποινή.

Να σημειωθεί ότι έχει ασκηθεί ήδη έφεση από την πλευρά του, η οποία όμως θα εκδικαστεί σε... 1-2 χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top