Τα πρώτα ελληνικά χειροποίητα πούρα!

Το Star βρέθηκε στους χώρους της οικοτεχνίας

Τα πρώτα ελληνικά χειροποίητα πούρα!
Με μεράκι, υπομονή και σημασία στη λεπτομέρεια φτιάχνονται στην Κρύα Βρύση της Πέλλας τα μοναδικά, ελληνικά, χειροποίητα πούρα.

Μια οικογένεια με παράδοση στην παράγωγη φύλλων καπνού, αποφάσισε παρά την κρίση να κάνει ένα βήμα παραπάνω... επεξεργάζεται τα φύλλα καπνού και παράγει χειροποίητα πούρα με γεύση και ζύμωση διαφορετική από αυτά που έχουν συνηθίσει οι γνώστες των πούρων.


Με την κάμερα του Star περιηγηθήκαμε στους χώρους της οικοτεχνίας και μάθαμε μικρά μυστικά που ενδιαφέρουν τον καταναλωτή που θέλει να ξέρει πως παράγονται τα ελληνικά χειροποίητα πούρα.

Βασική διάφορα των ελληνικών πούρων με τα πούρα της Κουβάς και άλλων περιοχών είναι ότι παράγονται εξ ολοκλήρου στην ιδία περιοχή, από το σπόρο μέχρι το καπνιστό προϊόν που είναι διαφορετικό σε υφή και γεύση.

Η Ελληνική εταιρία έχει στόχο να παρουσιάσει μια νέα γευστική πρόταση και να ανοίξει τα φτερά της στο εξωτερικό ενώ ο ιδιοκτήτης της προτρέπει κι άλλους επιχειρηματίες να ακολουθούσουν την δική του πρόταση. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top