ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: Η «Χρυσή Αυγή» εκτός από εφήβους, στρατολογεί ΚΑΙ παιδιά 6-10 ετών!

Κατηχητικό, με τις...«ευλογίες» των γονέων!

Κατηχητικό μίσους, το οποίο αποκαλεί «Διάπλαση των Παίδων», κάνει η «Χρυσή Αυγή», σε παιδιά 6-10 ετών, τα οποία και αποκαλεί «μικρούς φίλους του κινήματος».

Μετά τους εφήβους τους οποίους στρατολογεί με συγκεκριμένους τρόπους, το κόμμα βάζει στόχο τις πολύ μικρότερες ηλικίες, και μάλιστα με την… «ευλογία» των γονέων τους!

xa-paidia.jpg
Στόχος του κόμματος, είναι όπως αναφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα του, η «εθνική αφύπνιση, για παιδιά από 6-10 ετών, από παιδαγωγούς-στελέχη της Χρυσής Αυγής».

Το Σάββατο μάλιστα, στις 23/02/2013, η Χρυσή Αυγή ξεκίνησε όπως η ίδια αναφέρει «ένα νέο κύκλο πνευματικής αφύπνισης με την ονομασία Διάπλαση των Παίδων, που αφορά το πιο υγιές κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας: τα νέα παιδιά! 20 και πλέον μικρά Ελληνόπουλα ηλικίας 6-10 ετών ήρθαν με τους γονείς τους και απόλαυσαν ένα υπέροχο διαδραστικό ταξίδι με οδηγούς τις 2 παιδαγωγούς της Τ.Ο. Οι Συναγωνίστ��ιες εμφύσησαν τα Ελληνικά ιδεώδη στους μικρούς μας φίλους με προβολή παιδαγωγικού βίντεο και τα παιδιά συμμετείχαν στην συζήτηση για την γέννηση του αρχαίου κόσμου σύμφωνα με την αρχαία Ελληνική σκέψη, έμαθαν για τους Ολύμπιους Θεούς, το αρχαίο Ελληνικό Πάνθεον και τη Χριστιανική Πίστη», προσθέτει στην ανάρτηση του, το κόμμα.

xa-paidia-2.jpg
Στη συνέχεια του κειμένου, η Χρυσή Αυγή, τονίζει πως «αυτή η διαδραστική πνευματική αφύπνιση θα συνεχισθεί, καθώς οι γονείς θα ενημερώνονται απο τις παιδαγωγούς της Τ.Ο και θα προσέρχονται με τα παιδιά σε καθορισμένες ημέρες και ώρες, συμμετέχοντας σε αυτή την προσπάθεια αναγέννησης του Ελληνικού πνεύματος».

Στην ��πίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, δημοσιεύτηκαν και οι φώτο-πειστήρια της «διαδραστικής πνευματικής αφύπνισης» των παιδιών όπως την αποκαλούν, κατά τη διάρκεια της «κατήχησης» τους με τις «παιδαγωγούς» της τοπικής οργάνωσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top