Συγκλονιστική η μαρτυρία του μηχανικού του ελικοπτέρου

"Μας έλεγαν θα σας σκοτώσουμε. Μην κάνετε μ...κίες"

Συγκλονιστική η μαρτυρία του μηχανικού του ελικοπτέρου

Συγκλονίζει η εξομολόγηση του μηχανικού του ελικοπτέρου που χρησιμοποιήθηκε από τους συνεργάτες του Βλαστού για να αποδράσει από τις φυλακές Τρικάλων.

"Όταν φτάσαμε πάνω από τις φυλακές, ο Έ��ληνας πέταξε την ανεμόσκαλα και ο Αλβανός πυροβολούσε. Εκείνη τη στιγμή δεν ασχολούνταν με εμάς. Μετά άρχισαν να πυροβολούν και οι δύο. Κατάλαβα ότι μας χτυπούν από κάτω, όταν χτυπήθηκα στο χέρι".

Ο ίδιος ανέφερε πως επιχείρησε να βγει από το ελικόπτερο όμως οι κακοποιοί τον τράβηξαν μέσα, και περιγράφει: "Φώναζαν στον πιλότο να ξανασηκώσει το ελικόπτερο. Εκείνος τους φώναζε ότι δεν μπορούσε, γιατί είχαν ανάψει όλες οι λυχνίες. Άνοιξα ξανά την πόρτα και πετάχτηκα έξω. Ήρθαν οι αστυνομικοί και τότε ο Έλληνας τους είπε, ότι εγώ δεν είχα καμία σχέση".

Ο μηχανικός περιέγραψε και την πτήση προς τις φυλακές λέγοντας: "Δεκαπέντε λεπτά αφού ξεκινήσαμε, πάνω από τη θάλασσα, μας έβγαλαν τα ακουστικά και πυροβόλησαν για εκφοβισμό δύο φορές έξω από τα παράθυρα. Βόρεια από τα Τέμπη, σε ένα πλάτωμα αφήσαμε τις γυναίκες, πήραν από τη μπαγκαζιέρα τις βαλίτσες που είχαν κρυμμένα τα αυτόματα και την ανεμόσκαλα και μας είπαν ότι πάμε για τα Τρίκαλα. Μας έλεγαν θα σας σκοτώσουμε. Μην κάνετε μ...κίες, γιατί άμα το πούμε σ' αυτόν που θα έρθει μετά, θα σας καθαρίσει".

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top