ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟ��ΜΕΝΤΟ: Αυτές είναι οι μυστηριώδεις γυναίκες και οι συνεργοί του Βλαστού

Καρέ καρέ η επιβίβασή τους στο ελικόπτερο

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Αυτές είναι οι μυστηριώδεις γυναίκες και οι συνεργοί του Βλαστού

Είναι 16:02 το απόγευμα της περασμένης Κυριακής και οι συνεργοί του Παναγιώτη Βλαστού, δύο άντρες και δύο γυναίκες επιβιβάζονται στο ελικόπτερο από γήπεδο της Ζαγοράς Πηλίου.

Οι κάτοικοι αρχίζουν να βγάζουν φωτογραφίες και να τραβούν βίντεο το ελικόπτερο καθώς νομίζουν πως πρόκειται για δύο εύπορα ζευγάρια που κάνουν εκδρομή.

Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί, ούτε φυσικά ο πιλότος ότι πρόκειται για γνωστούς του μεγάλου κακοποιού που θέλουν να τον βοηθήσουν να αποδράσει.

Η γυναίκα με το ροζ μπουφάν και το τζιν παντελόνι, που φαίνεται στο βίντεο είναι σύμφωνα με πληροφορίες εκείνη που είχε ρόλο κλειδί στην απόπειρα απόδρασης.

Στέκεται δίπλα στις αποσκευές που μέσα έχουν τα όπλα, αυτά που αργότερα θα χρησιμοποιηθούν στην ανταλλαγή πυρών με την αστυνομία.

Δύο λεπτά μετά την απογείωση ο πιλότος αναφέρει στο κέντρο ελέγχου βλάβη στον κινητήρα και προσγειώνεται για λίγο σε ένα χώρο στα Τέμπη που χρησιμοποιείτο παλιά από την ΕΛ.ΑΣ. για εκπαίδευση των ειδικών φρουρών.

Εκεί οι γυναίκες αφού είδαν ότι έχουν βγει τα όπλα καθώς απειλούσαν το πλήρωμα του ελικοπτέρου, αποβιβάζονται.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία έχει αναγνωρίσει την μία γυναίκα που είναι Ρωσίδα ενώ προσπαθούν να την εντοπίσουν. Παράλληλα ερευνούν για την δεύτερη που είναι ή συμπατριώτισσά της ή από την Ρουμανία.​

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top