Στις 17 Μαΐου ξεκινούν οι πανελλαδικές εξετάσεις

Με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας - Δείτε όλες τις λεπτομέρειες

Στις 17 Μαΐου ξεκινούν οι πανελλαδικές εξετάσεις

Στις 17 Μαΐου με το μάθημα «Νεοελληνική Γλώσσα» ξεκινούν οι πανελλαδικές εξετάσεις, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μαθήματα θα ολοκληρωθούν στις 15 Μαΐου και στις 16 ολοκληρώνεται η διαδικασία έκδοσης και αποστολής των στοιχείων των υποψηφίων από τα Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια προς τα οικεία εξεταστικά κέντρα.

Για τα ημερήσια και εσπερινά Επαγγελματικά Λύκεια οι πανελλαδικές εξετάσεις θα αρχίσουν την Τρίτη 21 Μαΐου.

Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα ξεκινήσουν το Σάββατο 15 Ιουνίου και η Υγειονομική Εξέταση και Πρακτική Δοκιμασία των υποψηφίων για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) θα διεξαχθεί από 17 Ιουνίου ώς και 28 Ιουνίου.

Οι απολυτήριες εξετάσεις ξεκινούν για τα Γενικά Λύκεια τη Δευτέρα 3 Ιουνίου, ενώ οι επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις των ΓΕΛ θα αρχίσουν το Σάββατο 8 Ιουνίου.

Οι απολυτήριες εξετάσεις για τα μαθήματα που εξετάζονται σε επίπεδο σχολικής μονάδας για την Γ' τάξη των ημερήσιων και τη Δ' τάξη των εσπερινών Γενικών Λυκείων θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 3 Ιουνίου για όσους θα έχουν συμμετάσχει στις πανελλαδικές.

Οι απολυτήριες και πτυχιακές εξετάσεις ημερήσιων και εσπερινών ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Α' και Β') σε επίπεδο σχολικής μονάδας θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 10 Ιουνίου.

Όσοι υποψήφιοι συμμετάσχουν σε κάποιο ειδικό μάθημα και γι αυτό το λόγο απουσιάσουν, δικαιολογημένα, από τις ενδοσχολικές τους εξετάσεις, θα μπορούν να συμμετάσχουν στις επαναληπτικές ενδοσχολικές εξετάσεις του Ιουνίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top