Μετά την θεομηνία ήρθε η λιακάδα-Μάθετε τι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο

Πού θα έχουμε τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες

Μετά την θεομηνία ήρθε η λιακάδα-Μάθετε τι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο

Εμφανώς βελτιωμένος θα είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο, μετά τη θεομηνία που έπληξε την Αττική την Παρασκευή.

Ωστόσο, δεν θα λείψουν οι βροχές και οι σποραδικές καταιγίδες σε ορισμένες περιοχές της χώρας.

Αναλυτικά, για σήμερα Σάββατο, περιμένουμε νεφώσεις, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά και βόρεια, και βελτιωμένο καιρό στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας.

Η θερμοκρασία: Θα κυμανθεί από 1 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 7 έως 18 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 6 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 11 έως 19 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από 12 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Στην Αττική τώρα, αναμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα δυτικά και βόρεια τμήματα του νομού και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη, περιμένουμε λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, όπου μετά το μεσημέρι θα ενισχυθούν σε μέτριους 5 μποφόρ.

ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ:

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, αναμένονται αύριο στο Βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Δυτική Στερεά και τη Θράκη. Στις υπόλοιπες περιοχές, αναμένονται αραιές νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top