Δείτε: Ο διοικητής του νοσοκομείου Βόλου "πλάκωσε" στο ξύλο γιατρό!

Στα επείγοντα κατέληξε - Έγινε ο "κακός χαμός"

Το «έλα να δεις» έγινε στο νοσοκομείου Βόλου, όπου ο διοικητής, κ. Ζαχαρόπουλος, … έδειρε τον πρόεδρο των νοσοκομειακών γιατρών, κ. Χαφτούρα, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να οδηγηθεί στα επείγοντα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών συναντήθηκε με συγγενείς ασθενή, ο οποίος ήταν τραυματισμένος σοβαρά, για να τους ενημερώσει για την κατάσταση του.

Ο συγκεκριμένος ασθενής είχε ήδη υποβληθεί σε εγχείρηση από τον κ. Χαφτούρα, όμως ο ίδιος τους ενημέρωσε πώς οι νέες εγχειρήσεις, στις οποίες πρέπει να υποβληθεί δεν μπορούν να γίνουν σε αυτό το νοσοκομείο.

Κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς υπέθεσε ο κ. Ζαχαρόπουλος για το περιστατικό και του «όρμησε». Μάλιστα μέχρι και η επέμβαση της αστυνομία χρειάστηκε, για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Πάντως, σύμ��ωνα με πληροφορίες, ο κ. Ζαχαρόπουλος είναι διοικητής προς… αποχώρηση, γεγονός που έχει δημιουργήσει ένταση στην σχέση του με το προσωπικό του νοσοκομείο.

Ακούστε τι λέει μια από τους εργαζο��ένους του νοσοκομείου για το περιστατικό στο βίντεο που ακολουθεί…

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top