Φρίκη στα Χανιά: Γονείς- τέρατα κρατούσαν τον 12χρονο γιο τους αλυσοδεμένο

Το χειρότερο; Τον κακοποιούσε και ο μεγαλύτερος αδελφός του!!!

Φρίκη στα Χανιά: Γονείς- τέρατα κρατούσαν τον 12χρονο γιο τους αλυσοδεμένο

Σοκάρει η είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας για τους γονείς τέρατα στην Κρήτη που κρατούσαν αλυσοδεμένο τον 12χρονο γιο τους.

Όλα αποκαλύφθηκαν όταν το μεσημέρι κάτοικοι της Χαλέπας είδαν το αγοράκι να περιπλανιέται μόνο του στους δρόμους. Τότε αμέσως ειδοποίησαν τις αρχές και οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων μετέβησαν στο σημείο.

Οι αστυνομικοί ρώτησαν τον μικρό τι έχει συμβεί και ο 12χρονος οποίος είναι Αλβανικής καταγωγής αλλά γεννήθηκε στα Χανιά, τους είπε ότι έφυγε από το σπίτι του γιατί οι γονείς του και ο αδελφός του το έδερναν.

Έτσι, κατευθύνθηκαν προς το σπίτι των γονιών του να διεξάγουν έρευνα. Εκεί έμειναν με ανοιχτό το στόμα καθώς διαπίστωσαν ότι οι γονείς του εδώ και ένα μήνα έδεναν το αγοράκι μια αλυσίδα 10 μέτρων κλειδωμένη με λουκέτο.

Ωστόσο, ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό πως το αγοράκι κατάφερε να ξεφύγει ενώ οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον πα - τέρα του ηλικίας 46 ετών, ο οποίος είναι οικοδόμος, την μη - τέρα του, ηλικίας 43 ετών και τον αδελφό του 21 ετών.


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top