Θρήνος στη Βέροια: Βρέφος 17 μηνών ξεψύχησε στο νοσοκομείο

Η οικογένεια καταγγέλλει τους γιατρούς για αδιαφορία!

Θρήνος στη Βέροια: Βρέφος 17 μηνών ξεψύχησε στο νοσοκομείο

Στα μαύρα έχει ντυθεί η Βέροια καθώς ένα κοριτσάκι μόλις 17 μηνών έχασε τη ζωή του στο νοσοκομείο της πόλης.

Όπως καταγγέλλει η οικογένεια γιατροί και νοσηλευτές ήταν αδιάφοροι και αυτή η αδιαφορία οδήγησε στο θάνατο το βρέφος.

«Πήγαμε στο νοσοκομείο από τις 6.30 το πρωί και ήρθαν να μας ενημερώσουν μετά τις 2 το μεσημέρι. Οι γιατροί ήταν μαζεμένοι μέσα και έκαναν διάλειμμα, καπνίζανε, και εμείς απ’ εξω ρωτούσαμε πότε θα ενημερωθούμε. Μας έλεγαν να γυρίσουμε στο δωμάτιό μας και οι γιατροί θα έρθουν κάποια στιγμή να μας ενημερώσουν» υποστηρίζει η μητέρα.

«Έβγαζαν αφρούς από το στόμα και τα μάτια του είχαν γυρίσει. Στο μωρό έκαναν μια απλή εξέταση αίματος» λέει συγγενής του παιδιού.

Το παιδάκι είχε σπασμούς τους οποίους οι νοσοκόμες τους απέδιδαν στον πυρετό. Έκανε εμετούς και σιγά- σιγά άρχιζε να μελανιάζει. Σύμφωνα με την οικογένεια, ούτε τότε οι γιατροί φάνηκαν να ανησυχούν.

Κάποια στιγμή η κατάσταση του παιδιού άρχισε να επιδεινώνεται ραγδαία. Τότε μόνο κινητοποιήθηκαν οι γιατροί όπως καταγγέλλει η μητέρα.

Δυστυχώς το μωράκι στις έξι το απόγευμα κατέληξε. Όπως είπαν οι γιατροί, ο ιός προκάλεσε καλπάζουσα σηψαιμία. Για το περιστατικό έχει διαταχθεί ένορκη διοικητική εξέταση προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες όπου υπάρχουν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top