Πάτρα: Σώθηκε από θαύμα δημοτικός υπάλληλος!

Το αυτοκίνητο κόπηκε στη μέση μετά από πρόσκρουση στο τσιμεντένιο διαχωριστικό

Πάτρα: Σώθηκε από θαύμα δημοτικός υπάλληλος!

​Άγιο είχε την Τρίτη το απόγευμα ο υπεύθυνος φύλαξης του χώρου συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου της Πάτρας, ο οποίος σώθηκε ως εκ θαύματος έπειτα από φοβερό τροχαίο, στην εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου, στο ύψος της Ακράτας.

20-10.jpg
Το αυτοκίνητο που οδηγούσε με κατεύθυνση την Αθήνα μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών αφού κυριολεκτικά κόπηκε στη μέση όταν προσέκρουσε με σφοδρότητα στο τσιμεντένιο διαχωριστικό που έχει τοποθετηθεί λόγω των έργων που εκτελούνταν στο δρόμο.

Όλα συνέβησαν όταν ο νεαρός οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος από τη βροχή. Το αυτοκίνητο ακολούθησε μία τρελή πορεία και καρφώθηκε με δύναμη πάνω στο τσιμεντένιο διαχωριστικό. Όλοι πίστευαν ότι ο οδηγός θα ήταν νεκρός όμως εκείνος σύρθηκε έξω από το αυτοκίνητο έχοντας υποστεί ελαφρά τραύματα στο πρόσωπο και τα χέρια!

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αιγίου όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Αξιοσημείωτη ήταν και η εκδήλωση ενδιαφέροντος από την πλευρά των μελών της δημοτικής αρχής της Πάτρας οι οποίοι στο άκουσμα της είδησης για το τροχαίο του δημοτικού υπαλλήλου προσπάθησαν αμέσως να επικοινωνήσουν μαζί του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top