Πάρτε τους δρόμους για καφεδάκι στη θάλασσα!

Ηλιόλ��υστη και η σημερινή μέρα

Πάρτε τους δρόμους για καφεδάκι στη θάλασσα!

Καλός θα είναι ο καιρός και σήμερα με κύριο πρωταγωνιστή τον ήλιο! Για αυτό όσοι μπορείτε εκμεταλλευτείτε το και ξεχυθείτε για καφεδάκι και άραγμα!

Αναλυτικά ο καιρός σήμερα

Βελτιωμένο καιρό με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας, με εξαίρεση τα Δωδεκάνησα και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου όπου τις πρωινές ώρες αναμένονται βροχοπτώσεις περιμένουμε την Τετάρτη. Χαμηλές θερμοκρασίες αναμένονται στα ηπειρωτικά τις πρώτες πρωινές ώρες, με αποτέλεσμα στα βόρεια και κεντρικά ορεινά και ημιορεινά τμήματα να σημειωθεί παγετός, ενώ η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 11 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 4 έως 14 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 0 έως 14 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 9 έως 15 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από 9 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 4-5 μποφόρ, όπου βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση, με εξαίρεση το Νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου θα συνεχίσουν να πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες μετά το μεσημέρι περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν τις πρωινές ώρες από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς και στο Σαρωνικό μέτριοι 4-5 μποφόρ, όπου γρήγορα θα εξασθενήσουν και θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, οι οποίες μετά το μεσημέρι θα αυξηθούν περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς, οι οποίοι βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς μέτριους 4-5 μποφόρ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top