Αυτοσχέδιες σημειώσεις για κατασκευή βομβών βρέθηκαν στη γιάφκα στα Τουρκοβούνια!

Πλαστές ταυτότητες, σφαίρα από καλάσνικοφ και πολλά στοιχεία πολιτών

Αυτοσχέδιες σημειώσεις για κατασκευή βομβών βρέθηκαν στη γιάφκα στα Τουρκοβούνια!

​Το μεσημέρι της Τρίτης η Αντιτρομοκρατική, όπως σας γράψαμε εντόπισε μια νέα γιάφκα στα Τουρκοβούν��α.

Μπορεί ακόμα να μην εντοπίστηκαν οι δύο καταζητούμενοι νεαροί όμως οι αστυνομικοί εντόπισαν πολλά στοιχεία που τώρα μπαίνουν στο μικροσκόπιο και μάλιστα είναι πολύ σημαντικά!

images_watchit_gr.jpg
Στο διαμέρισμα που ήταν νοικιασμένο στο όνομα του Δημήτρη Πολίτη, στη συμβολή των οδών Καρπενησιώτη 66 και Δικονίμου 20 βρέθηκαν πλαστές χειρόγραφες σημειώσεις σχετικά με το πώς μπορεί να φτιάξει κανείς εκρηκτικούς μηχανισμούς.

assets_LARGE_t_420_54161264.jpg
Και μάλιστα αυτό που έχουν ζητήσει από τα εργαστήρια οι αστυνομικοί είναι να τους απαντήσουν αν οι σημειώσεις αυτές παραπέμπουν σε κάποιο εκρηκτικό μηχανισμό που έχει χρησιμοποιηθεί πρόσφατα, όπως αυτός στο Mall.

Ακόμα βρέθηκαν πάνω από 10 πλαστές ταυτότητες, μια σφαίρα από καλάζνικοφ, πάρα πολλά στοιχεία πολιτών (ονόματα και διευθύνσεις), εξαρτήματα καθαρισμού όπλων, 5 κινητά τηλέφωνα, 5 στικάκια USB, μια θήκη κιθάρας, όπως είχε βρεθεί και στο προηγούμενο σπίτι στο Χαλάνδρι, και μάλιστα αυτές τις θήκες τις χρησιμοποιούσαν για να μεταφέρουν οπλισμό.

Βρέθηκε ακόμα το πρωτότυπο ενοικιαστήριο και επειδή ο ιδιοκτήτης του σπιτιού λείπει, από εκεί βρήκαν οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής με ποια πλαστά στοιχεία είχε νοικιάσει το σπίτι ο Δημήτρης Πολίτης.

Μάλιστα, με εισαγγελική διάταξη θα δοθούν σήμερα, τα στοιχεία των πλαστών ταυτοτήτων που βρέθηκαν και τα στοιχεία των πολιτών

Αξίζει να σημειωθεί ότι το διαμέρισμα εντοπίστηκε μετά από τηλεφώνημα περιοίκου, ύστερα από τη δημοσιοποίηση στοιχείων ταυτότητας και φωτογραφιών των δύο καταζητούμενων για εμπλοκή στη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» και για συνέργεια στην ένοπλη ληστεία στην Αγροτική Τράπεζα Φιλώτα Φλώρινας τον περασμένο Νοέμβριο.



Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top