ΔΕΣ το επάγγελμα που θα κάνε�� ΘΡΑΥΣΗ στο μέλλον! Θα σκίσεις τα ΠΤΥΧΙΑ σου!

Κάνε κλικ και δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου!!!

Σίγουρα αν ψάχνεις για δουλειά και διαβάσεις πιο κάτω ποιο είναι το επάγγελμα του μέλλοντος, σίγουρα θα σκίσεις τα πτυχία σου!

Τι και αν διάβαζες εσύ με τις ώρες για να περάσεις στο πανεπιστήμιο, τι και δεν σηκώθηκες από την καρέκλα για να τελειώσεις το μεταπτυχιακό σου… στις ΗΠΑ τα έχουν ισοπεδώσει όλα αφού ζητούν ειδικούς στην καλλιέργεια και κατανάλωση μαριχουάνας; Μείνατε;;;

Μάλιστα τώρα που σε ορισμένες πολιτείες η κατανάλωση μαριχουάνας έχει πλέον νομιμοποιηθεί, λέγεται ότι αυτό θα είναι το επάγγελμα που θα ανθίσει όσο κανένα άλλο στο μέλλον.
1424_0.jpg
Βέβαια για να πάρεις την θέση πρέπει να έχεις και τα απαραίτητα προσόντα: 5 χρόνια συνεπούς εμπειρίας στο αντικείμενο, πτυχίο νομικής (θα συνεκτιμηθεί ως θετικό προσόν), εκτεταμένη γνώση επί όλων των ζητημάτων που άπτονται της μαριχουάνας.

Καθώς οι αξιωματούχοι προσπαθούν να βρουν τρόπο να δημιο��ργήσουν ένα ρυθμιστικό πλαίσιο για το νεοαναδυόμενο φαινόμενο, προσλαμβάνουν επίσης διαφημιστές με σκοπό την προώθηση πληροφοριακού υλικού που έχει να κάνει με τον καταλληλότερο τρόπο καλλιέργειας, ξήρανσης, δοκιμής, συσκευασίας καθώς και ψησίματός της υπό μορφή brownies... Και μη χειρότερα!ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top