Ρόδος: Πλήρωσε με 2.770 κέρματα τις κλήσεις του!

Ενώ ο δήμος του χρωστά 20.000 ευρώ

Με ένα τσουβάλι κέρματα προσήλθε χθες το πρωί στις ταμειακές υπηρεσίες του Δήμου της Ρόδου ένας 45χρονος επιχειρηματίας της Ρόδου, προκειμένου έτσι να εξοφλήσει δύο κλήσεις παράνομης στάθμευσης από την δημοτική αστυνομία, οι οποίες είχαν βεβαιωθεί τα προηγούμενα χρόνια!

Ο υπάλληλος του Δήμου της Ρόδου, που παρέλαβε τις τσάντες με τα 2.770 κέρματα, δεν πίστευε στα μάτια του, όταν ο συμπολίτης μας τον ενημέρωσε ότι στις τσάντες αυτές που υπολογίζεται ότι ζύγιζαν πάρα πολλά κιλά, βρίσκονταν τόσες χιλιάδες κέρματα τα οποία αντιστοιχούν στο ποσό μόλις των 60 ευρώ που ήταν οι δύο κλήσεις που είχαν βεβαιωθεί από χρόνια.

Τα χρήματα αυτά, αντιστοιχούσαν:
Σε 1.350 κέρματα των δύο λεπτών
950 κέρματα του ενός λεπτού και
470 κέρματα των πέντε λεπτών αντίστοιχα.

"Οι παραβάσεις αυτές που βεβαιώθηκαν ήταν άδικες και παράτυπες." σημείωσε ο 45χρονος.

Στο αυτοκίνητο, υπήρχε ειδική κάρτα ελευθέρας η οποία δεν ήταν τοποθετημένη εκείνες τις μέρες. Όταν στη συνέχεια έγινε η επίδειξη της κάρτας, σε αρμόδια υπηρεσία του Δήμου της Ρόδου, δόθηκαν διαβεβαιώσεις από τον τότε αντιδήμαρχο, ότι η υπόθεση θα τακτοποιηθεί.

Το πιο εντυπωσιακό όμως μέρος της χθεσινής περίπτωσης, είναι ότι ο ίδιος ο Δήμος της Ρόδου, χρωστάει στον συγκεκριμένο επιχειρηματία, ποσό της τάξης των 20.000 ευρώ περίπου τα οποία περιμένει να εισπράξει εδώ και πολλά χρόνια αλλά μάταια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top