Στην δημοσιότητα οι φωτογραφίες δύο ακόμα νεαρών που κατηγορούνται για τρομοκρατία

Ο ένας γιος γνωστού συνδικαλιστή και ο άλλος γιος απόστρατου αξιωματικού

Στην δημοσιότητα οι φωτογραφίες δύο ακόμα νεαρών που κατηγορούνται για τρομοκρατία

Πρώτη ανάρτηση: 18/02/2013 17:43

Στην δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία τις φωτογραφίες των δύο νεαρών εναντίον των οποίων, όπως σας είχαμε πει νωρίτερα, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για:

-ένταξη και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση καθώς και

- απλή συνέργεια σε ληστεία από κοινού, την 28-11-2012 σε βάρος του υποκαταστήματος της Αγροτικής Τράπεζας στο Φιλώτα Φλώρινας, από δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.

Σύμφωνα με την αστυνομία πρόκειται για τους:

18022013aeapoulos-xarishs.jpg

Α) ΧΑΡΙΣΗ – ΠΟΥΛΟ Φοίβο του Γεωργίου και της Ουρανίας, ο οποίος γεννήθηκε την 22-03-1990 στην Αθήνα. Ο πατέρας του είναι ο Γ. Χαρίσης, γνωστός συνδικαλιστής με τον ΣΥΡΙΖΑ, πρώην αντιπρόεδρος της ΠΟΕ -ΟΤΑ και μέλος της Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ. Η μητέρα του εργάζεται στην γραμματεία της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ είναι μέλος δικτύου μελετών και τεκμηρίωσης κειμένων του ΣΥΡΙΖΑ. Τέλος, είναι μέλος του ιδρύματος Ρόζα Λούξεμπουργκ, ενώ και οι δύο γονείς του ήταν υποψήφιοι με την δημοτική παράταξη που υποστήριζε ο ΣΥΡΙΖΑ στην Παιανία.

18022013aeantalios.jpg

Β) ΝΤΑΛΙΟ Ανάργυρο του Αθανασίου και της Ευγενίας, ο οποίος γεννήθηκε την 08-05-1991 στην Αθήνα. Πρόκειται για γιο απόστρατου αξιωματικού.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πώς και οι δύο αυτοί νεαροί, όπως και κάποιοι εκ των προηγούμενων συλληφθέντων είχαν φύγει από τα σπίτια τους τα τελευταία δύο χρόνια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top