Πότε Βούδας, πότε Κούδας, Πότε Ιησούς και Ιούδας! Δες τα νέα «στέκια» των Ανατολικών θρησκειών!

Tour θα κάνει η Λουκά για ΞΟΥ ΞΟΥ και με τη βούλα του υπουργείου Παιδείας!

​Σου αρέσουν τα τουρμπάνια και τα σαλβάρια; Βρίσκεις «μπανάλ» τα ήθη και τα έθιμα του Χριστιανισμού; Γουστάρεις τα γένια και τις πιο "χύμα" εμφανίσεις ακόμη και κατά τη διάρκεια της ��ροσευχής σου; Πήγαινε Πατησίων 266 και χάρη στο υπουργείο Παιδείας θα βρεις αυτό που ψάχνεις!!!

BAXAI.jpg
Δεν είναι ψέμα, το υπουργείο Παιδείας σε μια προσπάθεια να «απαλύνει» τον πόνο της ψυχής των κατοίκων της Ελλάδας, αντιλαμβανόμενο τις άθλιες στιγμές που βιώνουν οι πολίτες λόγω κρίσης «επεκτείνει» το δρόμο προς το… θεό!

Από τη στιγμή που δεν μπορείς να πιστεύεις στα λόγια και τις υποσχέσεις των δανειστών πως η Ελλάδα θα βγει από την κρίση και θα γίνει παράδεισος, καλύτερα σου λέει το υπουργείο να στραφείς προς την πίστη ανώτερων δυνάμεων… μπας και δεις κανά χαΐρι!!

Γνωρίζοντας λοιπόν πως δεν είναι όλοι οι Έλληνες πολίτες φαν του παπά-Στέφανου, ούτε και τρελαίνονται με τα κεριά και τις θείες λειτουργίες της Χριστιανικής εκκλησίας, το υπουργείο Παιδείας χορήγησε άδειες ίδρυσης και λειτουργίας χώρων λατρείας στις ακόλουθες θρησκευτικές κοινότητες ανατολικών θρησκειών !

Ο υπουργός Παιδείας απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γ.Γερμενή με θέμα « ίδρυση και λειτουργία χώρου λατρείας θρησκευτικής κοινότητας «Η Συνείδηση του Κρίσνα» γνωστοποιεί πως οι πιστοί του Πέρση ευγενή Μπαχάολλα, του Βούδα και του Ινδουισμού έχουν … πλέον τη δική τους νόμιμη «θεϊκή» κοινότητα!!!

Δείτε τη λίστα με τις κοινότητες και τις διευθύνσεις τους που πήραν το "ΟΚ" του κυρίου Αρβανιτόπουλου:

pinakas1.jpg

pinakas2.jpg

pinakaki.jpg




Αυτό που δεν ξέρουμε είναι ΠΟΤΕ και ΠΟΥ θα κάνει το πρώτο ΝΤΟΥ η Ελένη Λουκά!! Το σίγουρο είναι ότι χάρη στη βοήθεια του θεού θα υπάρξει τηλεοπτικό συνεργείο για κάλυψη!!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top