Σήμερα η κατάθεση αιτήσεων για τις πανελλήνιες

Θα διαρκέσει μέχρι τις 5 Μαρτίου

​Από σήμερα μέχρι και την Τρίτη 5 Μαρτίου θα διαρκέσει η κατάθεση αιτήσεων για τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Μέσα ��ε αυτή την προθεσμία θα υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, μια διαδικασία που θα είναι ενιαία και για τους δύο τύπους λυκείου.

Η αίτηση - δήλωση υποβάλλεται ηλεκτρονικά στο Λύκειο και ο υποψήφιος μπορεί να την προμηθεύεται είτε από το διαδίκτυο, όπου αναρτώνται τα κατά περίπτωση υποδείγματα της δήλωσης στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας www.minedu.gov.gr, στο σύνδεσμο ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ/Γενικό Λύκειο ή ΕΠΑΛ ΤΕΕ/Έντυπα Εξετάσεων,-είτε από το Λύκειό του.

Στη συνέχεια θα συμπληρώνει την αίτηση - δήλωση σύμφωνα και με τις οδηγίες που αναγράφονται στο έντυπο και θα προσέρχεται στο Λύκειό του, για την οριστική ηλεκτρονική υποβολή του. Στην ίδια ιστοσελίδα αναρτάται και η σχετική εγκύκλιος που θα περιγράφει πλήρως τη διαδικασία και τα αναλυτικά δικαιολογητικά για κάθε κατηγορία υποψηφίου (ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ, μαθητής ή απόφοιτος).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top