Νέα στοιχεία για τους «4» ληστές της Κοζάνης

Ταυτοποιήθηκαν τα αποτυπώματα του Ρωμανού, Μιχαηλίδη και του Πολίτη σε 2 γιάφκες των Πυρήνων

​Επίσημα από την αστυνομία ανακοινώθηκαν νέα στοιχεία για τους «4» ληστές της Κοζάνης.

Σε συνέχεια των ερευνών για υποθέσεις τρομοκρατίας, τα αποτυπώματα των συλληφθέντων, για συμμετοχή στη ληστεία που έγινε την 1η Φεβρουαρίου 2013 στο Βελβεντό Κοζάνης, του Νίκου Ρωμανού, του Γιάννη Μιχαηλίδη και του Δημήτρη Πολίτη ταυτοποιήθηκαν με αποτυπώματα που βρέθηκαν στο διαμέρισμα επί της οδού Ελ. Αλαμέιν 19, στο Χαλάνδρι.

Επιπλέον τα αποτυπώματα του Ρωμανού και του Μιχαηλίδη ταυτοποιήθηκαν με τα αποτυπώματα που βρέθηκαν στο διαμέρισμα επί της οδού Αλκέτου 26 – 28, στο Παγκράτι.

Να σημειωθεί ότι τα συγκεκριμένα διαμερίσματα χρησιμοποιούσε ως κρησφύγετα – γιάφκες η τρομοκρατική οργάνωση «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Παρακαλούνται όσοι πολίτες γνωρίζουν οτιδήποτε σχετικά με την υπόθεση, να επικοινωνήσουν στους τηλεφωνικούς αριθμούς 170, 1014 και 1964 ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e - mail) ctu@hellenicpolice.gr της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top