Πάρε ομπρέλα: θα ρίξει... τουλούμια και την Δευτέρα!

Με αίθριο καιρό θα ξυπνήσουμε, αλλά θα έρθουν μπόρες

Πάρε ομπρέλα: θα ρίξει... τουλούμια και την Δευτέρα!

Πριν φύγεις αύριο, Δευτέρα, από το σπίτι, βάλε γαλότσες και πάρε ομπρέλα: μπορεί το πρωί ο καιρός να είναι μια χαρά, ωστόσο, από το βράδυ θα έρθει νέα επιδείνωση, με κύριο χαρακτηριστικό τις καταιγίδες!

Αναλυτικά, ο καιρός ανά περιοχή:

Αττική: συννεφούλες το πρωί και τοπικές βροχές το βράδυ. Άνεμοι βορειοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ και ο υδράργυρος μεταξύ 6 και 13 βαθμών Κελσίου.

Θεσσαλονίκη: ασθενείς βροχές και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά. Νοτιοανατολικοί θα είναι οι άνεμοι, μέχρι 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 4 μέχρι 10 βαθμούς.

Μακεδονία, Θράκη: τοπικές βροχές, χιόνια στα ορεινά, ανατολικοί άνεμοι μέχρι 5 μποφόρ και θερμοκρασία από -1 έως 10 βαθμούς.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος: καταιγίδες από αργά το απόγευμα, που το βράδυ θα ενταθούν. Οι άνεμοι θα είναι νοτιοανατολικοί 3 – 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα «παίζει» μεταξύ 4 και 13 βαθμών.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: νεφώσεις, τοπικές βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Από αργά τη νύχτα τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες. Άνεμοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και ο υδράργυρος από 3 έως 14 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη: τοπικές βροχές στην Κρήτη τις πρωινές ώρες, ενώ αργά τη νύχτα θα βρέξει στις τις δυτικές Κυκλάδες. Βοριάδες μέχρι 5 μποφόρ θα έχουν τα νησιά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: συννεφάκια από το μεσημέρι, με βοριάδες έως 6 μποφόρ και θερμοκρασία από 6 μέχρι 15 βαθμούς.

Δες στο βίντεο το δελτίο καιρού του Star για αύριο, Δευτέρα!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top