Σάλος στα Χανιά: Γυναίκα αξιωματικός στην Πυροσβεστική βιντεοσκοπούσε τα καψόνια σε συναδέλφους

Καταγγελίες για ανάρμοστη συμπεριφορά. Διατάχθηκε ΕΔΕ

Σάλος στα Χανιά: Γυναίκα αξιωματικός στην Πυροσβεστική βιντεοσκοπούσε τα καψόνια σε συναδέλφους

Το αίμα τους πίσω αποφάσισαν να πάρουν εργαζόμενοι στην Πυροσβεστική Υπηρεσία στα Χανιά και κατήγγειλαν γυναίκα αξιωματικό η οποία τους έκανε καψόνια ενώ τους εκπαίδευε.

Οι συνάδελφοί της την κατηγορούν για παράνομη - παράτυπη εκπαίδευση και για βιντεοσκόπηση των μεθόδων που ακολουθούσε στη διάρκεια της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Το θέμα βγήκε στη δημοσιότητα με ανακοίνωση της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος νομού Χανίων όπου υπηρετεί η συγκεκριμένη αξιωματικός.

Αναλυτικά η καταγγελία:

''Ανθυποπυραγός υποχρέωνε το εκπαιδευόμενο προσωπικό να φορά επί της κεφαλής του διπλή νάιλον σακούλα με την επωνυμία γειτονικού παντοπωλείου, επάνω από την προσωπίδα της αναπνευστικής του συσκευής και στη συνέχεια τους υποχρέωνε να ανεβοκατεβαίνουνε με κλίμακα στην οροφή υδροφόρου οχήματος, καθώς και να διέρχονται από διαμπερείς κύστες - θυρίδες υδροφόρων οχημάτων.

Καθ' όλη τη διάρκεια της αυτοσχέδιας εκπαίδευσης φωνασκούσε στους υπαλλήλους και την βιντεοσκοπούσε. Αυτή η εκπαίδευση επαναλαμβανόταν από την εν λόγω αξιωματικό για τέσσερις και πλέον ημέρες. Η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος νομού Χανίων είναι πάντα σύμφωνη γι�� εκπαιδεύσεις – ασκήσεις σύμφωνα με το εγχειρίδιο εκπαιδεύσεως του Α.Π.Σ για να κρατάει αξιόμαχους τους συναδέλφους μας, αλλά δεν δεχόμαστε παράνομη εκπαίδευση που εγκυμονεί κινδύνους για το προσωπικό καθώς και αλαζονικές συμπεριφορές''.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει διαταχθεί και Ένορκη Διοικητική Εξέταση, την οποία διενεργεί αξιωματικός του Σώματος ο οποίος υπηρετεί ως υποδιοικητής σε πυροσβεστικό σταθμό των Χανίων.

Όπως έγινε γνωστό, η αξιωματικός είχε ανεβάσει σε προσωπική της ιστοσελίδα την εκπαίδευση που βιντεοσκοπούσε και στην οποία προΐστατο, μετά τις καταγγελίες όμως που έγιναν κατέβασε το συγκεκριμένο απόσπασμα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top