Βροχή και κρύο… καιρός για δύο και το Σαββατοκύριακο!

Δείτε αναλυτική πρόγνωση για όλη τη χώρα

Βροχή και κρύο… καιρός για δύο και το Σαββατοκύριακο!

Άκρως χειμωνιάτικο θα είναι το σκηνικό του καιρού το Σαββατοκύριακο! Παράλληλα, βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στις Κυκλάδες, την Κρήτη και το ανατολικό Αιγαίο προβλέπει και για σήμερα Παρασκευή η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Αττική

Στην πρωτεύουσα αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και βελτίωση από το απόγευμα, ενώ χιόνια θα πέσουν στην Πάρνηθα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 και από το απόγευμα βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα ξεπεράσει τους 12 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως τις βραδινές ώρες και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά προβλέπονται στη συμπρωτεύουσα , όπου το θερμόμετρο θα δείξει από 4 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση:

Μακεδονία, Θράκη

Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως τις βραδινές ώρες. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 11 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και πρόσκαιρα και στα ημιορεινά κυρίως των βορειοτέρων περιοχών. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά αλλά βαθμιαία από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία δε θα ξεπεράσει τους 12 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Νεφώσεις με βροχές, καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές και λίγα χιόνια στα ορεινά της Κρήτης. Τα φαινόμενα από το απόγευμα θα περιοριστούν στα ανατολικά τμήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα ξεπεράσει τους 15 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κυρίως στις νοτιότερες περιοχές. ��α φαινόμενα που κατά τόπους θα είναι ισχυρά από το απόγευμα θα περιοριστούν στα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βορειοανατολικοί 5 με 7 με βαθμιαία εξασθένηση και στα νοτιά δυτικοί νοτιοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Βίντεο πρωινό ant1

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top