Αυτός και αν είναι ΈΡΩΤΑΣ: 2 Έλληνες φίλοι παντρεύτηκαν 2 αδελφές Τουρκάλες

Γιατί η αγάπη δεν γνωρίζει σύνορα-Ξεπερνά όλα τα εμπόδια

Αυτός και αν είναι ΈΡΩΤΑΣ: 2 Έλληνες φίλοι παντρεύτηκαν 2 αδελφές Τουρκάλες

Το ρόλο της «σύγχρονης προξενήτρας» έχει πάρει το ίντερνετ και οι σελίδες κοινωνικής δικτύωσης καθώς εκτός από το ότι εκμηδενίζουν τις αποστάσεις, μειώνουν και τις αναστολές των ντροπαλών που δεν «το έχουν» στο τετ α τετ.

Μία τέτοια ιστορία είναι αυτή δύ�� Ελλήνων φίλων και δύο αδελφών Τουρκάλων.

Το love story ξεκινά κάπως έτσι…. Ο Γιάννης Νταγέλης γνώρισε μέσω chat την Τσιγντέμ…. Παρά τα χιλιόμετρα που τους χώριζαν, -ο ένας στην Ελλάδα και ο άλλος στην Προύσα- εκείνοι όχι μόνο το ξεπέρασαν αλλά έφεραν κοντά και άλλο ένα ζευγάρι. Έναν φίλο του Γιάννη και την αδερφή της Τσιγντέμ…

«Τα αγγλικά μου δεν ήταν τόσο καλά, αλλά συνεννοούμασταν με τον Γιάννη. Αργότερα η αδερφή μου, Σεμπνέμ, μου ζήτησε να τον ρωτήσω έαν έχει κάποιο φίλο να της γνωρίσει…. Ο Γιάννης μου μίλησε για το φίλο του, τον Θάνο Μητρέ. Έτσι ξεκινήσαμε να μιλάμε όλοι μέσω διαδικτύου» εξομολογείται η Τσιγντέμ Γκιουρ.

Τελικά όλα πήγαν καλά το βέλος του έρωτα χτύπησε και τα δυο ζευγάρια και οι δύο Έλληνες αποφάσισαν να πάνε στην Προύσα και να γνωρίσουν από κοντά τις δύο κοπέλες.

«Αυτό συνέβη τον Αύγουστο του 2005. Η αδελφή μου, η Σεμπνέμ, παντρεύτηκε με τον Θάνο τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους! Εγώ και ο Γιάννης ακλουθήσαμε μετά από ένα χρόνο» αναφέρει η Τσιγκνέμ και συνεχίζει «Όλα έγιναν όπως προβλέπουν οι παραδόσεις μας. Οι σύζυγοί μας ήρθαν και μας ζήτησαν από τον πατέρα μας και μετά παντρευτήκαμε».

Η Τσιγντέμ, μιλά επίσης και για το γεγονός ότι της έχουν λείψει πολύ οι φίλοι της καθώς εδώ και αρκετά χρόνια ζει με τον Έλληνα σύζυγό της στη Νέα Ιωνία.

«Μου λείπουν η οικογένεια μου και οι φίλοι μου. Είμαι όμως ευτυχισμένη δίπλα στο σύζυγό μου και τον αγαπώ…»

ΑΧ.... έρωτα!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top