Άμεση πρόσληψη για 230 γιατρούς και νοσηλευτές

Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες με ένα "κλικ"

Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να ανακοινωθεί η απόφαση για την πρόσληψη 230 Επαγγελματιών Υγείας (ιατροί και νοσηλευτές) για Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και για τμήματα ζωτικής σημασίας για το χώρο της υγείας.

Εξαιρετικά σημαντική ήταν η συμβολή του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) του Υπουργείου Υγείας για την απόφαση αυτή.

Η πρόσληψη των γιατρών και των νοσηλευτών θα γίνεται μέσω σύμβασης έργου και θα έχει διάρκεια δύο χρόνων. Οι Επαγγελματίες Υγείας θα πρέπει να έχουν προϋπηρεσία ενός χρόνου σε εργασία σχετική με τις θέσεις που προκηρύσσονται.

Σε μια περίοδο κρίσης, όπως βρίσκεται η Ελλάδα, με την προκήρυξη αυτή θα γίνει όχι μόνο επαναπρόσληψη ατόμων αλλά δε θα δημιουργηθεί πρόβλημα χρόνου λόγω της εκπαίδευσης που θα έπρεπε να περάσουν για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις.

Με αυτή την απόφαση οι π��θανές απομειώσεις 10 - 20% των Μονάδων δε θα γίνουν αλλά με τις συγχωνεύσεις των νοσοκομείων θα υπάρξει νέα δυνατότητα αύξησης κατά 15%.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top