Ρομαντική ιστορία: Ερωτεύτηκε τον ναυαγοσώστη που την έσωσε!

Αναγνώστρια εξομολογείται στο star.gr τον έρωτα για τον... Άγγελό της

Ρομαντική ιστορία: Ερωτεύτηκε τον ναυαγοσώστη που την έσωσε!

Ακούγεται τρελό κάποιος να ερωτευτεί τον ναυαγοσώστη του. Στην πραγματικότητα όμως δεν είναι τρελό..τουλάχιστον για κάποιον που είναι ερωτευμένος δεν είναι τίποτα τρελό! :)

Είναι αυτό που λέμε ότι τα καλύτερα έρχονται από εκεί που δεν το περιμένεις… Και μάλιστα τα καλύτερα είναι και τα πιο ωραία… Γιατί μια μικρή στιγμή μπορεί να σου αλλάξει όλη σου την ζωή... Κάποιες φορές προς το καλύτερο. 'Έτσι έγινε και με μένα και τον Άγγελο.

Ήταν Αύγουστος 2008. Τότε ήταν που πρωτοείδα τον Άγγελο. Ήμουν σε παραλία της Κέρκυρας, μπήκα για μπάνιο, οι φίλοι μου απέξω. Ξαφνικά άρχισα να ζαλίζομαι (λίγο οι ατέλειωτες ώρες μπροστά στον Ήλιο λίγο οι ώρες χωρίς νερό). Τέλος πάντων δεν έχει σημασία το γιατί, σημασία έχει ότι έγινε. Ζαλιζόμουν, ήμουν βαθιά... Το κατάλαβα ότι κάτι θα συνέβαινε για αυτό και φώναξα ένα 'βοήθεια'.

Ο Άγγελος με είδε από το παρατηρητήριο του… σε δευτερόλεπτα βρισκόταν μες στην θάλασσα δίπλα μου και με έβγαζε προς τα έξω.. δεν είχα χάσει τις αισθήσεις μου εντελώς, δεν μπορούσα όμως να αντιδράσω καθώς με κρατούσε... εκείνη την στιγμή κατάλαβα ότι ήταν κάτι σαν ένας 'άγγελος' που ήρθε για να με σώσει. Δεν ήξερα όμως ότι θα γινόταν ο Άγγελος ΜΟΥ.

Οι φίλοι μου πανικόβλητοι, τον ευχαριστούσαν.. Το ίδιο έκανα κι εγώ όταν συνήλθα. Και μπορεί ίσως ακόμα κι αν δεν ήταν αυτός να είχα ζήσει… δεν θα τον είχα γνωρίσει όμως…

Ας μην τα πολυλογώ... συναντηθήκαμε το ίδιο βράδυ τυχαία σε ένα μπαράκι εκεί κοντά, του είπα να τον κεράσω ένα ποτό για αυτό που είχε γίνει το πρωί, έτσι για να τον ευχαριστήσω... Μου είπε ότι έτσι κι αλλιώς αυτή είναι η δουλειά του, καθήκον του να με σώσει, δέχτηκε όμως να πιούμε το ποτό.

Από εκεί και πέρα ότι ήταν να γίνει έγινε...Σήμερα 4 χρόνια μετά, είμαστε ακόμα μαζί.. κι αυτό το ΜΑΖΙ λέει πολλά. Γιατί όπως λέει και η γνωστή φράση: 'ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.'

Ανώνυμη

Στείλτε μας και εσείς την δική σας ερωτική ιστορία

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top