Καταγγελία σοκ για τον άνδρα της Σκοπούλη: Τα σεξουαλικά υπονοούμενα σε φοιτήτριες

«Τσαμπουκάδες» και βρώμικα λόγια από τον καθηγητή Ιατρικής

Καταγγελία – σοκ για τον άντρα της υφυπουργού Υγείας, κ. Σκοπούλη, και καθηγητή Ιατρικής στο πανεπιστήμιο, Χ. Μουτσόπουλο είδε το φως της δημοσιότητας.

Όπως αποκαλύπτεται από τα πρακτικά της γενικής συνέλευσης της Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου Αθηνών στις 14 Δεκεμβρίου 2007, ο κ. Μουτσόπουλος άφηνε σεξουαλικά υπονοούμενα στις φοιτήτριες του, ενώ δεν δίστασε να βρίσει τους μαθητές του!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο κ. Μουτσόπουλος είναι ο πρώτος, που καταθέτει μήνυση κατά των φοιτητών της σχολής του, επειδή ο σύλλογος τους αποφάσισε να γίνει μαζική αναβαθμολόγηση των γραπτών, καθώς κόπηκαν οι μισοί μαθητές.

Ο κ. Μουτσόπουλος, σύμφωνα με τις καταγγελίες, έβριζε με απαράδεκτο τρόπο, ενώ δίδασκε πολιτισμό με… σεξουαλικά υπονοούμενα.

Διαβάστε τον ακριβή διάλογο που έγινε, όταν η φοιτήτρια κατήγγειλε τον φοιτητή στον πρόεδρο της Επιτροπής:

Πρόεδρος: Μπορείτε να μας πείτε;

Φοιτήτρια: Βεβαίως

Πρόεδρος: Παρακαλώ, πείτε μας.

Φοιτήτρια: Λοιπόν, οι εκφράσεις που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι: «Ωραία, κοπέλα είσαι, μπορείς να κάνεις και καμία άλλη δουλειά στη ζωή σου». Σεξουαλικά υπονοούμενα.

Πρόεδρος: Για πείτε μας, κυρία…. Να ξέρουμε τι εννοείτε. Το εκτιμούμε, αλλά παρακαλώ να έχουν ιδίαν αντίληψη.

Φοιτήτρια: Να τα πει η συμφοιτήτρια μου η Αναστασία που ήταν και μπροστά. Ενδεικτικά αναφέρω αυτά που ειπώθηκαν. Είπε συγκεκριμένα: «Δεν θα μου κάνει τον καμπόσο ένας τύπος με σκουλαρίκι, που έχει δίπλα του τρεις αγάμ… που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να μαλ… με την κλειτορίδα τους». Μπροστά στους φοιτητές αυτό…

Πρόεδρος: Δεν μου λέτε, αυτά τα είπε ο καθηγητής;

Φοιτήτρια: Ναι, ο κ. Μουτσόπουλος.

Πρόεδρος: Είστε μάρτυρες ότι το ακούσατε;

Φοιτήτρια: Το είπαν οι φοιτητές που ασκούνται στην Παθολογία.

Πρόεδρος: Προχωρήστε. Το άκουσε το Σώμα.

Φοιτήτρια: Πραγματικά δεν είναι το μόνο. Έχουν ακουστεί πάρα πολλά ��η συγκεκριμένη έ��ρα. Δεν υπάρχει κανένας σεβασμός απέναντι στους φοιτητές. Ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρονται είναι το λιγότερο χυδαίος, χυδαίος και αλήτικος.

Δεν δεχόμαστε λοιπόν μια έδρα που με τόσο χυδαίο τρόπο έχει επιτεθεί στους φοιτητές, που έχει τη λογική ότι δεν με ελέγχει κανένας, μπορώ να κάνω ότι γουστάρω και μπορώ να κόβω όσο θέλω στις εξετάσεις, να μιλάω όπως θέλω, να κάνω μηνύσεις και να μπει και η αστυνομία να συλλάβει τους δράστες, να εφαρμοστεί ο νέος νόμος – πλαίσιο κοκ.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, το όνομα του έχει εμπλακεί σε υπόθεση απευθείας ανάθεσης - μέσω της «συνδρομής» της συζύγου του- αντιδραστηρίων στην εταιρία Roche, που χρηματοδοτεί την επιστημονική έρευνα του Εργαστηρίου και της Κλινικής Παθολογικής Φυσιολογίας, της οποίας ηγείται και την οποία διευθύνει από το 1993.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top