Ερωτευμένες και έτοιμες να... ταξιδέψουν για το ταίρι τους οι Ελληνίδες

Κάνουν περισσότερες θυσίες από τους συντρόφους τους

Ερωτευμένες και έτοιμες να... ταξιδέψουν για το ταίρι τους οι Ελληνίδες

Ο έρωτας είναι παντού, στο μυαλό μας, στη ψυχή μας, στη γη, στον ουρανό και στα ταξίδια!

Και τι δεν έχει κάνει κανείς για τον έρωτα; Άλλοι ζωγραφίζουν τοίχους, άλλοι γράφουν τραγούδια, άλλοι απομακρύνονται από φόβο και άλλοι πάλι παρατάνε τη ζωή τους και ταξιδεύουν για να βρουν το ταίρι τους! Αυτό τουλάχιστον μας είπαν 23,781 ερωτηθέντες σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο διαδίκτυο!

130213111027_7097.jpg



Συγκεκριμένα, το 44% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν κάνει κράτηση για αεροπορικά εισιτήρια εντός Ελλάδος για το ταίρι τους, ��χουν ταξιδέψει δηλαδή με σκοπό να επισκεφτούν το άλλο του μισό, ενώ ακόμη ένα μεγάλο ποσοστό της τάξεως του 40% εντός Ευρώπης!

Οι γυναίκες φαίνεται να έχουν κάνει τις περισσότερες «θυσίες» για τους άντρες, αφού συμμετείχαν στην έρευνα με το δυναμικό ποσοστό του 66% και απάντησαν σε αυτή με σκοπό να κερδίσουν ένα 3ήμερο ταξίδι με το ταίρι τους στο μαγευτικό Παρίσι!

oli.jpg

Οι Ελληνίδες όμως από ότι φαίνεται, ξέρουν και να φλερτάρουν κατά τη διάρκεια μιας πτήσης, αφού 1στις 5 περίπου είχε κάποια ερωτική γνωριμία κατά τη διάρκεια της πτήσης της, η οποία δυστυχώς δεν διήρκησε πάνω από 1 μήνα! Αυτά είναι κορίτσια, να τις προσέχετε τις σύντομες γνωριμίες! Ο έρωτας, όπως φαίνεται και από την έρευνα, έχει μικρή διάρκεια (το ξέραμε ότι λίγοι είναι οι τυχεροί), καθώς μονάχα ένα 8% (519 άτομα) κράτησε τη σχέση για σχεδόν ένα χρόνο!

Τέλος, μοναδικός και απόλυτος προορισμός του έρωτα παραμένει αποκλειστικά το Παρίσι, αφού πάνω από το 70%, δηλαδή 3 στους 4, επέλεξαν αυτόν ως το πιο ιδανικό προορισμό για να ταξιδέψουν με το ταίρι τους. Η ρομαντική Βενετία ήρθε δεύτερη στη προτίμηση των Ελλήνων με ποσοστό 10% ενώ το υπόλοιπο 20% διάσπαρτα επιλέγει Ρώμη, Φλωρεντία, Πράγα, Βουδαπέστη και Βιέννη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top