Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Έρχονται καταιγίδες, θυελλώδεις άνεμοι και χιόνια

ΔΕΙΤΕ πότε θα εξασθενήσουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Έρχονται καταιγίδες, θυελλώδεις άνεμοι και χιόνια
Μη δούμε λίγο ήλιο! Χαλάει και πάλι ο καιρός από το βράδυ της Τρίτης, με ισχυρές καταιγίδες, θυελλώδεις νοτιάδες και χιόνια.

Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της Ε.Μ.Υ η επιδείνωση του καιρού θα ξεκινήσει από τη Δυτική Ελλάδα.

Ειδικότερα, αύριο Τετάρτη (13/02) ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, την Εύβοια, την κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο. Χιονοπτώσεις κατά τόπους ισχυρές θα σημειωθούν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας. Οι νότιοι άνεμοι στο Αιγαίο θα φθάσουν τα 8 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα τα 9 μποφόρ. Αργά το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν στη δυτική Ελλάδα και μέχρι το βράδυ στις περισσότερες περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας.

Την Πέμπτη (14/02), ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και πρόσκαιρα σε ημιορεινές περιοχές της Μακεδονίας, της Θράκης και της Θεσσαλίας.

Την Παρασκευή (15/02), τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα περιοριστούν στη Θράκη, το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα και σταδιακά θα εξασθενήσουν.



Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top