ΔΕΙΤΕ τον Μπουρζούκο 7 χρόνια πριν. Πρωταγωνιστεί σε ντοκιμαντέρ και μιλά για τις πανελλήνιες

Βίντεο ντοκουμέντο- Εμφανίζεται μαζί με την μητέρα του και την αδελφή του

ΔΕΙΤΕ τον Μπουρζούκο 7 χρόνια πριν. Πρωταγωνιστεί σε ντοκιμαντέρ και μιλά για τις πανελλήνιες

Εφτά χρόνια πριν γίνει το όνομα του γνωστό για τη διπλή ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης και πριν κατηγορηθεί για την συμμετοχή του στην «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», ο Δημήτρης Μπουρζούκος εμφανίζεται μαζί με τη μητέρα του και την αδελφή του σε ένα ντοκιμαντέρ της ΕΤ1 και μιλά για τις πανελλαδικές εξετάσεις, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει μια μέση οικογένεια με παιδιά λίγο πριν το πανεπιστήμιο.

Το 2006 ο Δημήτρης Μπουρζούκος ήταν μαθητής της Β’ Λυκείου στο Μουσικό Λύκειο της Παλλήνης. Με μακρύ μαλλί, σκουλαρίκι και την κιθάρα ανά χείρας εμφανίζεται σαν τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας του. Τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε. .

Η μητέρα του Παντελιά, γιατρός του ΕΚΑΒ, μιλά στο βίντεο και περιγράφει τον γιο της:

"Ο κιθαρίστας είναι λίγο πιο χαλαρός. Είναι κι ο χαρακτήρας του έτσι, είναι γενικά πιο αισιόδοξος. Κάνει και άλλα πράγματα παράλληλα, ξεκλέβοντας λίγο χρόνο, κι ίσως αυτό του δίνει λίγη περισσότερη διάθεση να ανταπεξέρχεται και στην ανε��άρκεια του χρόνου λόγω φροντιστηρίου."

Όταν τον ρωτούν πόσο δύσκολο είναι να συγκεντρωθεί, λέει: "Είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς με τέτοιο καιρό. Εχει λίγη πίεση. Σιγά - σιγά όσο πλησιάζει και ο Ιούνιος πρέπει να αρχίσω να διαβάζω λίγο περισσότερο".

Κάντε κλικ και δείτε το βίντεο- ντοκουμέντο...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top