Αναβλήθηκε για τις 12/6 η δίκη των 35 μελών του ΠΑΜΕ

Συγκέντρωση συμπαράστασης έξω από την Ευελπίδων

Πρώτη ανάρτηση: 12/02/2013 09:24

Νέα αναβολή για τις 12 Ιουνίου πήρε η δίκη των 35 μελών του ΠΑΜΕ που κατηγορούνται για τα επεισόδια στο υπουργε��ο Εργασίας, λόγω της απουσίας των μαρτύρων κατηγορίας. Εν τω μεταξύ, συγκέντρωση συμπαράστασης πραγματοποίησαν έξω από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων περίπου 1.000 άτομα

1891399.jpg
Στο σημείο βρέθηκε και η γγ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα η οποία επισήμανε, σε ό,τι αφορά τέλος τις κατηγορίες σε βάρος των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ , ότι ξεκίνησε η κατηγορία με καταστροφές στο υπουργείο και τώρα διώκονται για πλημμέλημα και πρόσθεσε ότι το υπουργείο Εργασίας είναι χώρος επίσκεψης εργαζομένων και διαξιφισμών με τον υπουργό.

Νωρίτερα στις 8.30 το πρωί το ΠΑΜΕ συγκεντρώθηκε στο Πεδίον του Άρεως και έκανε πορεία προς τα δικαστήρια.

1891403.jpg

Εντωμεταξύ, η εκτελεστική επιτροπή της ΑΔΕΔΥ είχε κηρύξει τρίωρη παναττική στάση εργασίας από τις 8.00 έως τις 11.00, καλώντας όλους τους εργαζόμενους στις υπηρεσίες του δημοσίου, των ΟΤΑ και των ΝΠΔΔ να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση.

1891404.jpg

Υπενθυμίζεται πως σε βάρος των 35 μελών του ΠΑΜΕ έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για παράνομη παραμονή σε χώρο δημόσιας υπηρεσίας, ενώ σε ό,τι αφορά το σκέλος των φθορών στο γραφείο του υπουργού Εργασίας, ο εισαγγελέας έχει διατάξει τη διενέργεια έρευνας από την αστυνομία, προκειμένου να διαπιστωθεί ποιοι είναι οι υπεύθυνοι για τη διάπραξη του αδικήματος της φθοράς ξένης περιουσίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top