Χαλκίδα: Η μυρωδιά του αίματος έκανε τους αστυνομικούς να ανοίξουν το πορτ παγκάζ!

Έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν ανακάλυψαν τι υπήρχε μέσα στις σακούλες απορριμμάτων

​Το αυτοκίνητο θεωρήθηκε ύποπτο από τους αστυνομικούς και το σταμάτησαν για έλεγχο.

Μέσα ήταν τέσσερις άντρες, δύο Ινδοί και δύο Αλβανοί. Όταν ξεκίνησαν να ελέγχουν το όχημα πήγαν αμέσως στο πορτ παγκάζ μιας και μύριζε αίμα!!!

Τελικά είχαν καλή όσφρηση μιας και μέσα ήτ��ν τρία σφαγιασμένα πρόβατα, τα οποία οι δράστες είχαν εναποθέσει μέσα σε δύο μεγάλες σακούλες απορριμμάτων.

Από τη συστηματική έρευνα που διενεργήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, προέκυψε ότι οι τέσσερις συλληφθέντες αφαίρεσαν νωρίτερα χθες τα ξημερώματα τα ανωτέρω πρόβατα από ποιμνιοστάσιο, ιδιοκτησίας 69χρονου στα Ψαχνά και στη συνέχεια, τα έσφαξαν σε άγνωστο χώρο κοντά στο ποιμνιοστάσιο και τα έβαλαν μέσα σε σακούλες, με σκοπό να τα μεταφέρουν στο σπίτι που διατηρούν οι δύο υπήκοοι Αλβανίας στη Χαλκίδα.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι οι δράστες είχαν συγκροτήσει τουλάχιστον από τον Αύγουστο του 2012 εγκληματική ομάδα με σκοπό την διάπραξη ζωοκλοπών και σφαγής αυτών, τις νυχτερινές ώρες, από ποιμνιοστάσια σε διάφορες περιοχές της Ευβοίας.

Στο πλαίσιο της έρευνας, εξιχνιάστηκαν μέχρι τώρα επιπλέον τέσσερις περιπτώσεις κλοπών προβάτων, που διέπραξαν οι δράστες, κατά το χρονικό διάστημα από 14-08-2012 έως και 12-01-2013, από ποιμνιοστάσια στις περιοχές της Δροσιάς Χαλκίδας, Βατώντα και Αττάλης Νέας Αρτάκης Ευβοίας, όπου αφαίρεσαν συνολικά 29 πρόβατα.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top